Kontakta oss här

Ställdonssystem för sjukvårdsapplikationer

Det ställs höga krav inom sjukvårdssektorn på ökad effektivitet, och det finns samtidigt behov för bättre ergonomi och generellt mer avancerade systemlösningar. Dessa behov och krav kan systemen från LINAK ge svaret på. Våra system består av en multifunktionell styrenhet som är ansluten till en eller flera testade och godkända ställdon/lyftpelare som styrs med en intuitiv handkontroll eller fotkontroll.

Oavsett om du är i behov av ett system med hög kvalitet eller ett avancerat system med flera intelligenta funktioner, kan LINAK systemen förbättra funktioner hos alla typer av applikationer inom vården, sjukhus- och sjukvårdsutrustning, vårdapplikationer i privata hem samt applikationer för människor med funktionshinder. System som är anpassade efter behoven.

Skapa ett system efter dina behov
Med den omfattande produktportfölj som LINAK erbjuder kan du skapa exakt det system som behövs för applikationen. Nästan alla våra produkter är kompatibla på tvären, vilket gör det ganska enkelt att bygga på eller skala ner lösningen. Dessutom finns många värdeskapande funktioner som tillval, t.ex. SDT (Service Data Tool), EBC (Electric Brake Control) eller OOB (Out Of Bed sensors).

Välj en certifierad och hållbar lösning
Alla produkter från LINAK för applikationer inom sjukvården testas och certifieras i enlighet med internationella medicinska standarder. Produkterna är tvättbara, IPX4/IPX6-godkända och uppfyller kraven enligt EN10535. Du får en lösning med lång livslängd, som fungerar felfritt varje dag med minimalt med underhåll.

En global partner med lång erfarenhet
LINAK har under mer än 30 år arbetat med att utveckla ställdon till rullstolar, sjukhussängar, patientlyftar och många fler vårdapplikationer. Vår samlade kunskap och erfarenhet används för att förfina befintliga produkter och att utveckla nya – ofta i samarbete med producenterna. Med mer än 35 dotterbolag över hela världen har du alltid tillgång till lokal marknadskännedom och support. 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta