Kontakta oss här

Ett steg framåt med OneConnect™

OneConnect är den nya plattformen för digitala tjänster som rör LINAK® ställdonssystem inom sjukvårdsapplikationer. Via den användarvänliga appen OneConnect får servicetekniker och produkternas slutanvändare enkel åtkomst till relevant systemstatusdata från applikationer med LINAK produkter.

Du kan förmedla ditt varumärke via appen OneConnect och kommunicera direkt med dina slutanvändare och förbättra deras produktupplevelse.

OneConnect portalen är din plats för hantering av funktioner och tjänster via OneConnect.

Med OneConnect kan teknikerna agera när och där det behövs. Man kan använda OneConnect appen för att söka efter och identifiera produkter som anger att det är dags för service, rengöring eller laddning och därefter vidta nödvändiga åtgärder.

På så sätt kan ni ligga ett steg före vad gäller service och underhållsbehov för att hjälpa era sjukvårdskunder att uppfylla ökande krav och behov inom vård, säkerhet och effektivitet.

 

Användarvänlig och kostnadsfri OneConnect™ app

OneConnect appen finns för kostnadsfri nerladdning via AppStore och Google Play och fungerar som verktyg för att upptäcka applikationer i sjukvårdsmiljöer. Alla era produkter som är utrustade med LINAK system med stöd för OneConnect och som är inom räckhåll för din smartphone kommer att överföra systemstatusdata till OneConnect appen. Statusinformationen som flaggas i appen kan vara allt från låg batterinivå och systemfel till service- och rengöringsstatus. Tack vare enkel åtkomst till denna information kan relevant personal vidta nödvändiga åtgärder.

 

LCi säker systemstatus

OneConnect rengöring behövs

 

OneConnect servicehjälp

OneConnect service behövs

 
 

Digitallösningen OneConnect™

Med OneConnect får du en solid plattform där du kan vara uppkopplad till både din utrustning och dina kunder. När du behöver integrera i din egen digitala plattform eller infrastruktur hjälper LINAK Communication Interface™ (LCi™) dig med din digitala resa.

LCi är ett säkert generiskt datagränssnitt som ger full åtkomst till hela LINAK systemet och säkerställer support för din egen kundanpassade lösning, så som en app för styrning via smartphone/surfplatta och integrering med vårdanrop och anläggningssystem. Det finns många olika möjligheter, kontakta din lokala LINAK representant för mer information om hur du kan integrera med din digitala lösning.

Åtkomsten till LCi är uppdelad i flera olika lager för dataåtkomst, vilket ger dig full kontroll över vem som kan komma åt data från dina produkter.

Om du vill bli redo och förberedd för OneConnect och din digitala framtid behöver du bara välja LINAK produkter med inbyggd LCi eller med stöd för LCi.

LCi finns till alla LINAK CO styrenheter, endera via Bluetooth® eller kabel med MDI (modulärt datagränssnitt).

LCi-logotyp
 
 

Gör OneConnect™ till ert eget

Skräddarsy appens innehåll via OneConnect portalen. För var och en av era produkter har ni möjlighet att hantera vilket produktnamn och vilken produktbild som ska visas via OneConnect appen. Ni har full tillgång till en hel sida i appen, hjälp-avsnittet, för individuellt produktrelaterat innehåll. Detta är er unika möjlighet att kommunicera direkt med era slutkunder, ge information så som snabbguider för produkterna, bruksanvisningar, instruktionsfilmer, telefonnummer till teknisk support, e-postadresser och mycket mer.

 

OneConnect i webbläsare och i app

 

OneConnect™ fördelar för dig och dina kunder

  • Kostnadsfri användarvänlig app med systemstatus i realtid – ger serviceteknikerna möjlighet att agera när och där det behövs
  • En användarredo digitalplattform i dina applikationer – du behöver inte utveckla en egen programvara
  • Anpassa OneConnect efter ert eget varumärke – skräddarsy appen med egen varumärkesidentitet och specifikt innehåll, eller låt kunderna anpassa efter den egna driften
  • En kontaktyta för alla applikationer med inbyggda LINAK produkter – slutanvändarna kan komma åt produktdata från olika tillverkare som använder LINAK ställdonssystem
  • Integrera OneConnect i er egen plattform – kombinera med befintliga system och samarbeta med tredje part

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.