Patientlyft med LINAK produkter

Din nästa LIFT™ lösning

Strömlinjeformad, effektiv och lättanvänd


Perfekt patientlyftdesign är inget utan LINAK

Som ett danskt företag har vi öga för bra design. Men design är mer än bra utseende.

Det handlar om att hjälpa dig göra produkter som är enkla att rengöra, lätta att läsa av och enkla att interagera med.

 

En LIFT™ lösning från LINAK® ökar värdet på din applikation

  • Byggd för smidighet, den ger dig flexibiliteten som behövs för att snabbt anpassa dig till marknadsförändringarna
  • Ger ditt varumärke en differentiering på en marknad med ständigt ökande konkurrens
  • Kommer från en leverantör med globalt förtroende med djupgående erfarenhet av sjukvården
 

LINAK SoftCon2™ kapar tiden till marknaden dramatiskt

Få direktprogrammering för din nästa applikation. Med SoftCon2™ är det möjligt för dig att arbeta fjärrstyrt med en LINAK® tekniker som kan finjustera och anpassa programvaran i realtid medan du ser på och testar resultatet i din verkstad eller laboratorium.

Öka upp er utveckling och få precis det du behöver. När du avslutar din online session med LINAK har du något som fungerar: I händerna och redo att använda.

Vill du veta mer?

LINAK kundanpassad programvara SoftCon2

 

LINAK turbo boost

Hastighet är ingenting utan kontroll

Vi på LINAK vill hjälpa till att få saker gjorda. Snabbt. Vi vet hur mycket du har att göra. Det är därför vi har byggt in en turbo-boost-funktion som gör arbetsflödet smidigare utan att kompromissa med säkerheten.

Med turbo-boost-funktionen minskar LIFT50™ väntetiden till ett minimum när lyften ska ställas på plats.

 

LINAK IPX6

Säkerhet betyder inget utan skydd
Hos LINAK är säkerhet ett sätt att leva och våra användares och patienters hygien har högsta prioritet. COVID-19 har avslöjat svagheter i ett stressat sjukvårdssystem. Det är viktigt att upprätthålla hygienen för att minska risken för infektioner. Sjukhus och vårdhem söker efter lösningar som kan hjälpa dem nu och i framtiden. IPX6 kan hjälpa dem att hålla sig i framkant.

För att hjälpa våra kunder i vår gemensamma kamp mot bakterier kan du nu designa patientlyftar som klarar hårdare tvättförhållanden.

 

LINAK trådlösa lösningar

Anslutningsbarhet betyder inget utan samarbete

För oss på LINAK är det naturligt att göra anslutningar, så att du kan dra nytta av morgondagens kommunikationsmöjligheter. Med tillval som trådlös styrning, framtidssäker Bluetooth® datautväxling och skyddande underhåll är du redo för nästa digitala steg.

 

Produkter

 
 
 

Design

För oss har inte design någon betydelse utan mänsklig touch
LINAK är medvetna om att deras produkters form och utseende måste fungera tillsammans med kundernas slutliga lyftdesign. Det innebär att vi prioriterar anpassningsbarhet och gör våra designer enkla med en karaktär som passar: Vi sätter inte loggor överallt, vi håller våra linjer rena och färger neutrala så att våra designkollegor enkelt kan bygga in våra produkter i deras lyftkoncept.

Design ökar värdet
Bra industridesign startar med slutanvändaren. Som designers har vi ansvar att skapa enheter som är lätta att förstå och enkla att använda. För LIFT™-serien frågade LINAK användarna vad som var viktigast för dem – en modern design med enkla funktioner och ett nödstopp som var så självklart men svårt att träffa av misstag. Vi fokuserade på att göra dessa funktioner enkla och intuitiva.

 

Designad för vårdgivare

Enkelhet är inget utan funktioner

LINAK LIFT50™-lösningen har ergonomisk design med vårdgivarna i åtanke, med strömlinjeformat utseende och praktiska, lättanvända användargränssnitt som helt enkelt gör livet mindre komplicerat.

En patientlyft designas för att skydda vårdgivarna mot ryggskador när de lyfter eller flyttar sina patienter. Men även små, upprepade åtgärder kan leda till arbetsrelaterade skador. För att minimera svårhanterliga, onödiga rörelser kan man se LED-statuslampan från en stående position och batteribyte kan utföras med en hand, tack vare ett litium-jon-batteri med låg vikt.

 

Para samman

Steg-för-steg-instruktioner för hur man parar samman LIFT40+™- eller LIFT50™-systemet med en LINAK handkontroll – med direkt parningsläge kan du upprätta anslutningen på några få sekunder – bara följ anvisningarna.

LIFT40™

Steg-för-steg-instruktioner för hur man parar samman LIFT40+™-systemet med en LINAK handkontroll.

LIFT50™

Steg-för-steg-instruktioner för hur man parar samman LIFT50™-systemet med en LINAK handkontroll.

 
 

LIFT50™ VIP batterilösning

 

Ventilerad

Förseglat skyddskåpa med kontrollerad ventilation för avlastning av övertrycket –tryckökningar förhindras md unika utloppsspärrar för att säkerställa att skyddskåpan är hel.

Isolerad

Intilliggande batterier är isolerade från varandra för att förhindra spridning till andra celler.

Skyddad

Elektroniskt skydd mot kortslutning, överladdning, överspänning, för högt uttag och under-/övertemperaturer.

 
 
 
 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.