Kontakta oss här
Patientlyft med LINAK produkter
Hög presterande Li-Ion batteri Designad med användare i åtanke Enkel att använda och underhålla Trådlös användning och dataåtkomst Komplex funktionalitet vid dina fingertoppar Välj rätt produkt här 30% snabbare turbo boost Hygienisk, easy-clean design

Din nästa LIFT™ lösning

Strömlinjeformad, effektiv och lättanvänd

Hög presterande Li-Ion batteri

Kraft är inget utan ansvar.

Läs mer

Designad med användare i åtanke

LINAK® är medvetna om att deras produkters form och utseende måste fungera tillsammans med kundernas slutliga lyftdesign.

Läs mer

Enkel att använda och underhålla

LINAK LIFT50™-lösningen har ergonomisk design med vårdgivarna i åtanke, med strömlinjeformat utseende och praktiska, lättanvända användargränssnitt som helt enkelt gör livet mindre komplicerat.

Läs mer

Trådlös användning och dataåtkomst

Parning med Bluetooth®-adaptern.

Läs mer

Komplex funktionalitet vid dina fingertoppar

Data är prio ett, men utan förmågan att agera efter insikterna utnyttjas inte det verkliga värdet.

Läs mer

Välj rätt produkt här

30% snabbare turbo boost

Vi på LINAK vill hjälpa till att få saker gjorda. Snabbt. Vi vet hur mycket du har att göra. Det är därför vi har byggt in en turbo-boost-funktion som gör arbetsflödet smidigare utan att kompromissa med säkerheten.

Läs mer

Hygienisk, easy-clean design

Hos LINAK är säkerhet ett sätt att leva och våra användares och patienters hygien har högsta prioritet.

Läs mer

Perfekt patientlyftdesign är inget utan LINAK

Som ett danskt företag har vi öga för bra design. Men design är mer än bara ett vackert utseende.

Det handlar om att hjälpa dig göra produkter som är enkla att rengöra, lätta att läsa och enkla att interagera med.

 

En LIFT™ lösning från LINAK® ökar värdet på din applikation

  • Byggd för smidighet ger den dig flexibiliteten som behövs för att snabbt anpassa dig till marknadsförändringarna
  • Ger ditt varumärke en differentiering på en marknad med ständigt ökande konkurrens
  • Kommer från en leverantör med globalt förtroende med djupgående erfarenhet av sjukvården
 

LINAK turbo boost

Hastighet är inget utan kontroll

På LINAK tycker vi om att hjälpa till att få saker att hända. Snabbt. Vi vet hur mycket du har att göra. Det är därför vi har byggt in en turbo-boost-funktion för att göra arbetet smidigare utan att kompromissa med säkerheten.

Med turbo-boost-funktionen minskar LIFT50™ väntetiden till ett minimum när lyften ska ställas på plats.

 

LINAK IPX6 tvättbar

Säkerhet betyder inget utan skydd
Hos LINAK är säkerhet ett sätt att leva och våra användares och patienters hygien har högsta prioritet. COVID-19 har avslöjat svagheter i ett stressat sjukvårdssystem. Det är viktigt att upprätthålla hygienen för att minska risken för infektioner. Sjukhus och vårdhem söker efter lösningar som kan hjälpa dem nu och i framtiden. IPX6 tvättbar kan hjälpa dem att hålla sig före kurvan.

För att hjälpa våra kunder i vår gemensamma kamp mot bakterier kan du nu designa patientlyftar som klarar hårdare tvättförhållanden.

 

LINAK trådlösa lösningar

Anslutningsbarhet betyder inget utan samarbete

För oss på LINAK är det naturligt att göra anslutningar, så att du kan dra nytta av morgondagens kommunikationsmöjligheter. Med tillval som trådlös styrning, framtidssäker Bluetooth® datautväxling och skyddande underhåll är du redo för nästa digitala steg.

 

Design

För oss har inte design någon betydelse utan mänsklig touch
LINAK är medvetna om att deras produkters form och utseende måste fungera tillsammans med kundernas slutliga lyftdesign. Det innebär att vi prioriterar anpassningsbarhet och gör våra designer enkla med en karaktär som passar: Vi sätter inte loggor överallt, vi håller våra linjer rena och färger neutrala så att våra designkollegor enkelt kan bygga in våra produkter i deras lyftkoncept.

Design ökar värdet
Bra industridesign startar med slutanvändaren. Som designers har vi ett ansvar att skapa enheter som är förståeliga, tydliga och enkla att använda. För LIFT™-serien frågade LINAK användarna vad som var viktigast för dem – en modern design med enkla funktioner och ett nödstopp som var så självklart men svårt att träffa av misstag. Vi fokuserade på att göra dessa funktioner enkla och intuitiva.

 

Designad för vårdgivare

Enkelhet är inget utan funktioner

LINAK LIFT50™-lösningen har ergonomisk design med vårdgivarna i åtanke, med strömlinjeformat utseende och praktiska, lättanvända användargränssnitt som helt enkelt gör livet mindre komplicerat.

En patientlyft designas för att skydda vårdgivarna mot ryggskador när de lyfter eller flyttar sina patienter. Men även små, upprepade åtgärder kan leda till arbetsrelaterade skador. För att minimera besvärliga, onödiga rörelser kan man se LED-statuslampan när man står upp och byte av batteri är utformat för att klaras med en hand – tack vare det lätta Li-Ion-batteriet.

 

LINAK SoftCon2™ ger markant kortare ”time to market”

Få direktprogrammering för din nästa applikation. Med SoftCon2™ kan du skapa en speciallösning lokalt tillsammans med en LINAK tekniker, som kan finjustera och anpassa din programvara i realtid – samtidigt som du ser och testar resultatet i din egen verkstad eller på det egna labbet.

Skynda på era utvecklingar och få precis det du behöver. När du avslutar din online-session med LINAK har du något som fungerar: I händerna och redo att använda.

Vill du veta mer?

LINAK kundanpassad programvara SoftCon2

 

Parkoppla

Steg-för-steg-instruktioner för hur man parkopplar LIFT40+™ - eller LIFT50™ systemet med en LINAK handkontroll – med direkt parningsläge kan du upprätta anslutningen på några få sekunder – bara följ anvisningarna.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

LIFT lösningen

Funktionerna har blivit smidigare än någonsin efter att designen har gjorts om inifrån och ut.
Med produktserien LIFT har designen ett enkelt, kompakt och rent utseende.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

Produkter

 
 

LIFT™ funktionsjämförelsetabell

 

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta