System

Standard ställdonssystem till komfortmöbler

Standard ställdonssystem används vanligtvis till sängsystem som kräver justering av ryggstöd och bendel, samt andra moderna funktioner som exempelvis belysning under sängen och simultandrift.

Standard-systemen består av en Standard-version av LINAK® TWINDRIVE™ dubbelmotor och passande handkontroll, för att inte nämna de matchande kablarna.

Standard-versionen av LINAK® TWINDRIVE® har en dubbelmotor med låg ljudnivå och små inbyggnadsmått, vilket ger maximalt med fritt utrymme under sängen. Det är ett allt-i ett-koncept – två ställdon i ett och en integrerad styrenhet.

Enheten är konstruerad för enkel inbyggnad – ofta i komfortsängar – utan att påverka designen.

TD är en förkortning för TWINDRIVE
Alla LINAK dubbelmotorer har TD i namnet. Det är en förkortning för TWINDRIVE® och utmärker en produkt med den välkända kvaliteten från LINAK.

Systemvarianter för olika lösningar
De innovativa Standard-versionerna av LINAK TWINDRIVE™ dubbelmotor finns i minst två olika systemversioner. Vilken som bäst passar din applikation beror på sängens design.

TD4 Standard är perfekt för sängar med ribbotten och standard madrasstorlek och vid behov av justerbart ryggstöd och benstöd.

TD5 Standard är perfekt för sängar med resårbotten och en lyftkapacitet på upp till 7 000 N och med behov av justerbart ryggstöd och benstöd.

Videos

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

LINAK produktion i världsklass play-icon

LINAK produktion i världsklass

Bakom kulisserna: LINAK produktion av dubbelmotorer i Slovakien play-icon

Bakom kulisserna: LINAK® produktion av dubbelmotorer i Slovakien

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.