LINAK elektriska singel/dubbelmotorsystem till komfortmöbler
System

Singelmotorsystem

Singelmotorsystem till komfortmöbler

Singelmotorsystem till komfortmöbler

Det krävs ett ställdonssystem med hög kraft för att ge en jämn och tyst justering av resårmadrasser, utan att begränsa madrassvalet. LINAK singelmotorsystem har hög lyftkapacitet som ger maximal flexibilitet.

Det finns två systemversioner, basic eller advanced 

Singelmotorsystem till komfortmöbler finns i två versioner. Kundens krav och behov styr vilken version man väljer. Båda versionerna använder extern strömförsörjning för lägsta strömförbrukning.

  • Systemet CBH Basic bygger på den kompakta styrenheten CBH med två kanaler. Systemet är det optimala valet till vanliga resårmadrasser med justering av nack- och fotstöd. 
  • Systemet CBH Advanced bygger på den kompakta styrenheten CBH med fyra kanaler. Systemet Advanced är det bästa valet när man behöver hög kraft för elektrisk justering av resårmadrasser och vill ha möjlighet att lägga till andra funktioner, som t.ex. massage eller belysning, etc.

Dra nytta av en lösning som är Plug & Play™

LINAK systemen är äkta system. Detta innebär att allt i produktsortimentet passar samman – Plug & Play helt enkelt. Alla våra singelställdon till komfortmöbler är kompatibla med alla aktuella styrenheter och kontroller och ger på så sätt optimal designfrihet.

Videos

Kraftfullt CBH singelställdon till komfortsängar play-icon

Kraftfullt CBH singelställdon till komfortsängar

LINAK produktion i världsklass play-icon

LINAK produktion i världsklass

Filer

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.