System

Dubbelmotorsystem

LINAK TWINDRIVE® ställdonssystem ger jämna och bekväma rörelser i alla komfortmöbler.

Dubbelmotorsystem för komfortmöbler

LINAK TWINDRIVE® är en ”allt-i-ett” enhet med två ställdon i en enhet med integrerad styrenhet. Enheten är extremt enkel att integrera i komfortsängar eller andra liknande möbler, utan att det påverkar designen. TWINDRIVE dubbelmotorsystem är tysta och har små inbyggnadsmått, vilket ger maximalt med fritt utrymme under sängen. 

TD är en förkortning av TWINDRIVE®
LINAK dubbelmotorer benämns med förkortningen TD. Vilket system man väljer beror vanligtvis på designkraven.

  • TD32 är speciellt framtagen för komfortsängar med resårmadrass, där man behöver hög kraft för att böja madrassen. Har extrakanaler för massagemotorer som standard.
  • Med TD33 har man möjlighet att ansluta olika tillbehör och extra/externa linjära ställdon för funktioner som justering av nackstöd.
  • TD4 är optimal för sängar med lättare madrasser där det behövs måttlig kraft, som tillval finns trådlös styrning och appfunktioner. Utrustad med minnesfunktion som möjliggör många olika extra tillval. 

Dra nytta av en lösning som är Plug & Play™
LINAK systemen är äkta system. Detta innebär att allt i produktsortimentet passar samman – Plug & Play helt enkelt. Alla ställdon i serien TD är kompatibla med olika styrningar till komfortmöbler, som bidrar till optimal designfrihet. 

 

Videos

play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

play-icon

LINAK produktion i världsklass

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

TWINDRIVE TD4 wireless is the new standard

Utforska TD4, speciellt utvecklat för alla typer av komfortsängar med moderat kraftbehov.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.