System

Advanced ställdonssystem till komfortmöbler

Advanced ställdonssystem används till sängsystem som inte bara ska ha justering av ryggstöd och bendel och övriga funktioner i ett standardsystem, utan även ytterligare funktioner som favoritpositioner, massage och extra justeringsalternativ.

Vi vet att det krävs ett ställdonssystem med hög kraft för att ge en jämn och tyst justering av resårmadrasser, utan att begränsa madrassvalet. Därför har Advanced-versionerna av LINAK® TWINDRIVE™ dubbelmotor hög lyft kapacitet, på upp till 7 000 N för att vara exakt.

Advanced-versionerna av LINAK® TWINDRIVE™ är också ett allt-i-ett-koncept – två ställdon i ett och en integrerad styrenhet. Enheten är konstruerad för enkel inbyggnad – ofta i komfortsängar – utan att påverka designen. Advanced dubbelmotor är avsedd för sängkonstruktioner där man vill ha extra ställdon eller tillbehör. Utöver den tysta driften och de små inbyggnadsmåtten, som ger maximalt fritt utrymme under sängen, så finns dubbelmotorerna även med ytterligare inbyggda funktioner, som exempelvis minne för att skapa favoritpositioner.

TD är en förkortning för TWINDRIVE
Alla LINAK dubbelmotorer har TD i namnet. Det är en förkortning för TWINDRIVE® och utmärker en produkt med den välkända kvaliteten från LINAK.

Systemvarianter för olika lösningar
De innovativa Advanced-versionerna av LINAK TWINDRIVE™ dubbelmotor finns i minst två olika systemversioner. Vilken som bäst passar din applikation beror på sängens design.

TD4 Advanced är perfekt för sängar med ribbotten med behov av justerbart ryggstöd och benstöd.

TD5 Advanced är perfekt för sängar med resårbotten och en lyftkapacitet på upp till 7 000 N och med behov av justerbart ryggstöd och benstöd.

 

Videos

Bakom kulisserna: LINAK produktion av dubbelmotorer i Slovakien play-icon

Bakom kulisserna: LINAK® produktion av dubbelmotorer i Slovakien

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar

LINAK handkontroll HC40 FRAME för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 FRAME™ för ställbara komfortsängar

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Bed Control App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

HC40 FRAME™

Detta är en ny generation av handkontroller för justerbara komfortsängar – designad för dig. Metallramen på HC40 FRAME™ skiljer den från versionen HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Detta är en ny generation av handkontroller för ställbara komfortsängar – designad för dig. Med den unika vridna formen skiljer sig HC40 TWIST™ från versionen HC40 FRAME™

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.