Desk Frame 1 är en komplett lösning för kontorsbord med LINAK pelare
Teknik & trend

LINAK Desk Frame 1 – allt du behöver för att skapa ett sitta-stå-stativ

Desk Frame 1 är ett koncept från LINAK som gör det enklare att övergå till elektrisk drift och skapa moderna sitt/ståbord med välkänd LINAK kvalitet. Tre setpackade kartonger som ger oändliga designkombinationer och full designflexibilitet.


Desk Frame 1 (DF1) uppfyller flera av fördelarna med allt från samma leverantör och är utvecklat för att underlätta ditt arbete; kombinera ett LINAK Kick & Click™ toppstativ, ett DESKLIFT™ SetPack (innehåller två lyftpelare, styrenhet, bordspanel och kablar) och en sats DESKLIFT™ Feet. Detta är Desk Frame 1 – ett all-in-one koncept från LINAK. DF1 är ett komplett paket med allt du behöver för att skapa ett elektriskt sitt/ståbord. Du behöver bara komplettera med en bordsskiva.

LINAK Desk Frame 1
STATIV. Kick & Click™ 
Toppstativet Kick & Click™ är en lösning från LINAK som är marknadens mest innovativa och det snabbaste sättet att montera ett kontorsbord med lyftpelare. Det behövs inga verktygslådor, skruvar eller muttrar – toppstativet monteras med Kick & Click. Finns i tre olika versioner. 
 
LINAK Desk Frame 1

BEN. DL SetPack
DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) är en setpackad lösning med alla elektriska delar. Den innehåller två lyftpelare, en bordspanel, en styrenhet och alla nödvändiga kablar. På så sätt får du allt som behövs för ett elektriskt system, plus oslagbar designfrihet eftersom alla delar finns i olika versioner. Välj runda, kvadratiska eller rektangulära pelarprofiler i tre standardfärger och matcha dessa med den bordspanel du önskar – alternativen är nästan oändliga.

 
LINAK Desk Frame 1

Feet. DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) är det övergripande namnet på olika fötter till höj- och sänkbara bord. Finns i två standardlängder och olika bredder och passar till flera olika lyftpelarprofiler från LINAK. Du kan dessutom välja mellan två olika monteringslösningar – toppmonterat eller försänkt montering.

 

LINAK är bokstavligt talat en one-stop-shop
LINAK Desk Frame 1 är ett koncept som verkligen kompletterar ett redan välfyllt produktutbud inom elektriska system till höj- och sänkbara kontorsmöbler. Produktutbudet från LINAK omfattar redan de mest avancerade arbetsstationerna med hårdvaran PIEZO™ Anti-Collision™, samt energisnåla och miljövänliga kontorsbord med ZERO™ teknik och LINAK PVC-Free™ kablar.

DF1 tillför en ytterligare dimension till produktutbudet LINAK lyftpelare, bordspaneler, teknik, appar till mobila enheter och annan programvara som ger tillverkarna möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar för att möta olika marknadsbehov.

1 Läs case story: ”Kunderna sparar in på monteringstid med det nya systemet Kick & Click” 

Videos

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord play-icon

Desk Frame 1: Så här monteras ett kontorsbord

Lansering av Desk Frame 1 play-icon

Lansering av Desk Frame 1

Filer

DESKLINE produktöversikt

Om ni använder någon form av bord eller disk som arbetsyta är höj- och sänkbara elektriska ställdonslösningar ett flexibelt sätt att skapa konkurrensfördelar.

Kick & Click brochure

I den här broschyren beskrivs den unika lösningen Kick & Click.

Focus on office desks

Elektrisk justering av kontorsbord för dynamiskt arbete och ett sätt att skapa en ny arbetsmiljö.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.