LINAK som din samarbetspartner

Vi strävar efter att vara mer för våra kunder än bara ytterligare en leverantör. Vi vill vara er samarbetspartner. 

Att samarbeta med LINAK handlar om mer än bara att köpa en produkt. Vårt mål är att skapa mervärde för våra kunder genom att erbjuda innovativa lösningar, omfattande kunskap, produkter i världsklass och en global närvaro.

Innovation
Ända sedan vi utvecklade vårt första ställdon har LINAK fortsatt leverera nya och innovativa idéer. Innovation är en viktig orsak till varför LINAK har uppnått sin nuvarande marknadsposition. Våra innovativa lösningar syftar till att uppfylla kundernas behov.

Det är detta som gör att LINAK är mer än bara en komponentleverantör. Vi erbjuder strategiskt partnerskap som omfattar samarbeten inom produktutveckling, eftermarknadsservice, logistik, tillverkning och marknadsföring.

Kunskap
Inom LINAK fokuserar vi på vår kärnkompetens: elektriska ställdonslösningar. Inom våra  fyra enskilda  segment är vi även extra uppmärksamma på kundernas behov, marknadskännedom och applikationskunskap.

Omfattande kännedom om marknadstrender bidrar till att göra LINAK till en leverantör som levererar lösningar.

Produktion i världsklass
LINAK tillverkar kvalitetsprodukter. Vi strävar efter att vara en branschledande tillverkare genom att ha branschens bästa produktionsanläggningar. Detta möjliggör vi genom att använda LEAN-principerna inom samtliga tillverkningsprocesser. På så sätt säkerställer vi att vi kan leverera högkvalitativa produkter, tjänster och leveranser.

Global närvaro
Våra kunder finns över hela världen. Vi vill finnas nära våra kunder. Globalt representeras vi av dotterbolag och lokala distributörer för att kunna erbjuda er den bästa tänkbara servicen.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.