Kontakta oss här
Nyheter den 16 december 2020

Nu kan du besöka vårt MEDLINE & CARELINE showroom från ditt kontor

Det nya normala för hur vi kan nå dig har ändrats när de flesta mässorna ställs in och även personliga möten också är utom räckhåll. Men vi kan fortfarande presentera all information du behöver från vårt virtuella showroom.

LINAK MEDLINE & CARELINE showroom

Besök vårt virtuella showroom med våra ställdonslösningar för sjukvårdsapplikationer. Sätt dig bekvämt och bläddra genom montern med videofilmer, broschyrer och information om vårt omfattande produktutbud för sjukhus- och vårdsektorn. Om du har några frågor eller om du skulle vilja ha en guidad rundtur är du välkommen att kontakta din lokala försäljningsrepresentant.


Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.