Kontakta oss här
Nyheter den 24 januari 2020

Ge din mobila sjukvårdsutrustning utökad kapacitet

Nya LINAK® Port Junction Box PJB4 ger dig möjlighet att använda upp till tre kraftfulla Li-Ion-batterier BA21 (3x 2,25 Ah) i ställdonssystemet på sjukvårdsutrustningen.

Ge din mobila sjukvårdsutrustning utökad kapacitet

För att undvika lösa kablar på golvet väljer allt fler sjukhus att gå över till batteridrivna applikationer, som exempelvis operationsbord och operationsstolar. På så sätt reduceras risken att snubbla och applikationen får ökad rörlighet. För att säkerställa full funktionalitet och möjliggöra tillräcklig batterikapacitet introducerar LINAK® den nya port junction boxen. PJB4.

Få tillräckligt med kraft i din mobila utrustning
Med PJB4 kan du få mer batterieffekt i applikationen, exempelvis tre kraftfulla Li-Ion-batterier BA21. Med en effekt på 3x 2,25 Ah har du tillräckligt med effekt för att använda applikationen under hela dagen och bara ladda över natten.

Passar med den befintliga ställdonsinstallationen
Vi har sett till att PJB4 passar perfekt in med dina befintliga LINAK® justeringssystem. Den följer inte bara det stilrena LINAK designspråket, den använder också exakt samma monteringsfästen. Kabeldragningen är enkel och intuitiv att installera.

Uppfyller aktuella standarder och certifieringar
PJB4 omfattas av alla aktuella certifieringar och uppfyller alla nödvändiga standarder – i vissa fall även överträffas standarderna. Eftersom allt fler ställdonssystem till modern, avancerad sjukvårdsutrustning uppfyller standard IPX6 Washable DURA™, har vi naturligtvis säkerställt att även kopplingsboxen uppfyller samma standard.

Om du vill veta mer om alla de möjligheter som finns med PJB4 eller andra LINAK® produkter är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.