Kontakta oss här
Nyheter den 14 november 2019

Branda ditt varumärke med kundanpassad Desk Control™ App

Genom att utnyttja alla möjligheter med kundapassning som erbjuds med appen LINAK® Desk Control™ kan du antingen branda ditt eget eller dina kunders varumärke på ett ännu bättre sätt. Här är vad som ingår.

Kundanpassade appar för bordsstyrning

För att hålla jämna steg med dagens digitala trender inkluderas oftast en eller annan smartphone app. Tusentals höj- och sänkbara kontorsbordssystem världen över omfattar appen LINAK® Desk Control™, detta digitala verktyg som ser till att användarna nyttjar sina funktioner i kontorsbordet, samtidigt som appen levererar lättåtkomlig sitta-stå-statistik.

Du har även en fördel av att kundanpassa Desk Control App. Lyft fram ditt varumärke genom att:

  • välja din färg
  • marknadsföra din logga
  • lägga till en länk till din webbplats
  • eller erbjuda allt av det ovanstående till din kund!

Kort sagt – du kan ge ditt, eller din kunds, varumärke mycket större uppmärksamhet än någonsin med en kundanpassad version av LINAK® Desk Control™ App.

Ändra användargränssnitt: Med fokus på statistik
Den vanliga kontorsbordsappen från LINAK gör användarens smartphone till en fysisk bordspanel. Men den är faktiskt mycket mer än så. I den senaste utgåvan har man gjort stora förändringar. Nu kan användaren ställa in personliga utmaningar, få motivationsmeddelanden och enkelt följa sina framgångar under dagen via statistikgränssnittet. Förbättra användarens arbetsvanor optimalt.

I videon kan du ta reda på mer om vad som väntar med den nya appen Desk Control™: ”Fokus på användarstatistik med den nya utgåvan av LINAK Desk Control App”.

Enkelt sätt att rikta uppmärksamheten på ditt varumärke
Genom att skräddarsy utseendet på Desk Control™ App kan du göra det klart och tydligt för slutanvändaren vem som har designat deras höj- och sänkbara kontorsbord. Du kan faktiskt gå ännu längre genom att lägga till din företagslogo på DPG bordspanelerna. Därmed fullbordar du det "unika paketet" och är helt synlig för användaren.

Kundanpassade Desk Control Apps
 

Det låter enkelt – och det är det! Även om digitala lösningar är något helt nytt för dig och du känner dig osäker för att det digitala ligger utanför ditt kompetensområde. LINAK erbjuder all hjälp du behöver och du kommer att bli förvånad över hur snabbt och enkelt det är att få din egen anpassade Desk Control App.

Du behöver bara kontakta ditt lokala LINAK kontor när du är redo att få ditt varumärke aktiverat och synligt.

Din app är alltid uppdaterad
Eftersom din kundanpassade app är baserad på standard LINAK® Desk Control™ App, kommer din app automatiskt att hållas uppdaterad. När LINAK lägger till uppdateringar eller funktioner till standardappen får du också uppdateringar för din kundanpassade app. Alla uppdateringar har genomgått noggranna tester så att de fungerar med LINAK produkter med hjälp av Bluetooth® lågenergi.

Dessutom, är du ensam ägare av den kundanpassade appen behöver du endast ladda upp appen till dina konton i App Store och/eller Google Play.

Ta reda på mer om Desk Control™ App här.
  

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta