Nyheter den 31 oktober 2019

HC40: Lyser upp vägen för bättre användarupplevelse

Den inbyggda skakficklampan i Advanced-versionerna av HC40 är bara ett sätt där ljus kan göra en handkontroll ännu mer användarvänlig. Var upplyst och ta reda på hur saker som du aldrig har tänkt på när det gäller belysning är en viktig del av att göra HC40-familjen superanvändarvänlig – oavsett om det handlar om bakgrundsbelysta knappar, belysning i displayen eller andra liknande funktioner.

Vi har alla känt av omställningen i och med introduktionen av smartphones. Plötsligt kunde vårt behov av fler funktioner läggas över på enheter med enstaka funktioner. Denna omställning har fortsatt inom andra områden av vårt dagliga liv, från fjärrkontroller som styr glödlamporna i hemmet och enheter för underhållning och även till vår marknad där konsumenterna förväntar sig mer av en handkontroll för ställbara sängar.

Av vår omfattande undersökning har vi fått veta att konsumenterna vill ha RÄTT funktioner i en handkontroll. Vi tror att vi har hittat en balans med vår HC40 FRAME™ Advanced och HC40 TWIST™ Advanced.

Gör det enkelt – skaka den!
När det handlar om en handkontroll som har en ficklampa tänder man vanligtvis ficklampan med ytterligare en knapp. Men, tänk om du kunde slippa en knapp? Tänk om du kunde göra handkontrollen ännu mer clean och göra den ännu mer användarvänlig när du ändå är på gång? Genom att ställa de här frågorna fick vi fram en skakficklampa som finns i HC40 Advanced versionerna.

 

Läs hela artikeln på vår website för att få veta mer om vad vi har valt att lysa upp.

Besök www.linak.com/hc40 för mer information om HC40-familjen av handkontroller i allmänhet.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.