Kontakta oss här
Nyheter den 21 oktober 2019

MEDICA 2019: Upplev de senaste nyheterna inom elektriska ställdonssystem

LINAK deltar än en gång på den internationella mässan, MEDICA, i Düsseldorf, Tyskland. Vi ser fram mot att presentera innovativa lösningar för höj- och sänkbara sjukvårdsapplikationer.

Här är en kort presentation av några av de produktnyheter som vi kommer att visa dig på MEDICA 2019. Kom och upplev allt i hall 14, monter F11, i Düsseldorf, Tyskland, mellan den 18 och 21 november. Vi ser fram mot att träffa dig där.

Patientlyft

Från JUMBO™ till LIFT™ – historiken för patientlyftsystem
För 25 år sedan lanserades den första fullständiga ställdonslösningen för patientlyftar . Med LINAK® JUMBO™ kunde tillverkarna inte bara köpa alla delarna till rörelselösningen från en leverantör. Den satte även upp en helt ny standard för kvalitetskontroll och produkttestning. Nu är efterföljaren redo: Vi ser fram mot att presentera den nya LINAK® LIFT-lösningen.

 
LA20

Slim, kompakt och tillförlitlig
Behovet av olika säkerhetsfunktioner och bättre ergonomi och komfort ökar även inom sjukvården. Samtidigt är utrymmet för elektrisk rörelse ofta begränsad. Där kan det nya LINAK LA20 inlineställdonet göra skillnad.

 
LC3

LC3 – tyst, smidig och kraftfull
I olika typer av sjukvårdsutrustning krävs det tysta, smidiga och kraftfulla rörelser. Den nya lyftpelaren, LC3, uppfyller många krav för exempelvis behandlingsstolar, operationsbord eller annan diagnostikutrustning. På MEDICA 2019 presenterar vi en ny version av LC3 .

 
MEDICA 2019

Besök oss på MEDICA 2019
Nyheterna som vi har nämnt ovan beskrivs mer detaljerat i det här MEDICA nyhetsbrevet. Du kan även besöka oss i monter F11 i hall 14.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.