Kontakta oss här
Nyheter den 15 augusti 2019

Nya features och fler funktioner i nya Bed Control App

Över hela världen spelar Smartphoneappar en viktig roll i människors vardag. Nya LINAK® Bed Control App gör att ägaren till en ställbar komfortsäng får extra funktionalitet och nya features.

Ställ in larm med Bed Control App

Med en komfortsäng handlar det inte längre bara om att ställa in ryggstödet upp eller ner. Den senaste uppdateringen av LINAK® Bed Control App innehåller flera nya funktioner och är markant mer intuitiv med guide för felsökning i appen.

Ny sängväljare för att justera respektive sida av sängen
Sängväljaren är troligtvis den mest framträdande nya funktionen i appen. Här kan användaren välja att oberoende eller synkroniserat styra den egna sängen eller båda sidorna av sängen. På så sätt kan en användare höja partnerns ryggstöd något, exempelvis om personen snarkar.

Genom att namnge sängarna i appen blir det enkelt att identifiera, välja, styra och justera den säng man önskar.

LINAK Bed Control Apps
 

Ny larmfunktion ger rörelse eller massage
Den nya appen har även en helt ny funktion för tyst larm. Larmet kan ställas in för att endera ge användaren vibrerande massage vid inställd tid eller försiktigt höja upp exempelvis ryggstödet till en favoritposition.

Det tysta larmet är ett perfekt alternativ till en vanlig och störande väckarklocka. Du väcks försiktigt och, inte minst viktigt, din partner kan lugnt sova vidare.

Guide med support och felsökning i appen
Guiderna är sammankopplade med systemets felkoder. Kortfattat innebär detta att istället för att visa felkoder på skärmen kan systemet numera informera om vad som är fel och i klartext på engelska rekommendera hur man bör åtgärda det – eller på något av de sju andra språken i appen.

Generellt sett har felsökning blivit betydligt enklare i nya Bed Control App. Om ett felmeddelande visas har användaren två alternativ:

  1. Godkänna felet och förbättra situationen – exempelvis genom att ta bort vikten/belastningen om detta är vad felmeddelandet rekommenderar
  2. Aktivera guiden för felsökning

Guiden för felsökning hjälper användaren att steg för steg lösa de vanligaste problemen. Det kan exempelvis vara att appen och sängen behöver parkopplas på nytt eller om strömmen stängts av. Totalt sett hjälper guiderna sängtillverkarna att reducera antalet kundtjänstsamtal från användare. Det är verkligen: Help at your fingertips!

Kundanpassa appen för att lyfta fram ert varumärke
För sängmärken och tillverkare kan Bed Control App i företagets färger och med företagets logga hjälpa till att lyfta fram varumärket och göra er komfortsäng ännu mer unik.

Om du vill veta mer om LINAK® Bed Control App eller hur man kan kundanpassa den efter ert varumärke är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK® kontor.

LINAK Bed Control App finns i de vanliga appbutikerna – i versioner för Android och iOS.

Google Play

Apple Store

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.