Nyheter den 18 juni 2019

Interzum 2019 – hur vi utforskar ”movement together”

Oavsett om du är tillverkare av sitt/ståbord eller designar komfortsängar så fanns det något för alla i LINAK montern på mässan Interzum 2019, med smakprov på stora nyheter till justerbara möbler. Vi presenterade en rad nya produkter, koncept och idéer, här följer en sammanfattning av vad du missade om du inte besökte mässan.

Bland helhetslösningar till kontorsbord, flerfärgade lyftpelare, avancerade handkontroller till komfortsängar och enastående design besökte hundratals gäster LINAK® montern på årets upplaga av mässan Interzum i Köln. Gästerna fick en direkt känsla för de senaste nyheterna inom justerbara möbler.

Tillsammans skapar vi enhetlig rörelse
Våra gäster fick ta del av vårt stora sortiment av nyheter och kommande justeringslösningar och funktioner till möbler – både för hemmet och för arbetet. I filmklippet här nedan kan du ta del av intrycken. Dessutom understryker det vår slogan ”Move together” och det faktum att det inte finns två identiska användare, det är bara genom ”moving together” som vi kan skapa en unik användarupplevelse.

Om du vill veta mer om LINAK nyheter från Interzum 2019 är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

HC40 FRAME och HC40 TWIST

En ny handkontroll till komfortsängar som är ”designed with you in mind”
En av de större attraktionerna från LINAK® var i år den nya handkontrollen HC40. Den har inte bara många olika funktioner, den har också en snygg design och den finns i två versioner – HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™.
I båda handkontrollerna bygger funktioner och design i hög grad på resultaten från en stor användarundersökning, vilket gör dem till marknadens mest användarinfluerade handkontroller till komfortsängar.

 
LINAK app

Mänsklig rörelse i hälsosamma kontorsmiljöer
Vi lyssnar gärna på slutanvändarna. Dessutom lyssnar vi noga på våra kunder och till marknaden i allmänhet. I takt med att digitaliseringen inte längre bara är för entusiasterna krävs nya funktioner, produkter och slutligen system för att uppfylla slutanvändarnas behov.

I LINAK montern fick besökarna möjlighet att prova exempelvis LINAK® Desk Control™ App samt Bed Control App, som används till komfortsängar. Detta bidrog till många bra frågor och diskussioner – framförallt om hur man kan kundanpassa apparna och hur man kan inkludera digitalisering i nya projekt.

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.