Nyheter den 4 juni 2019

LINAK presenterar en ny våglösning för sjukvårdssängar

Vågsystemet är avsett för sjukhus och vårdinrättningar. Systemet består av Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) och en display handkontroll HB100, alternativt pekskärm Attendant Control Touch (ACT).

LINAK Vågsystem är vägningsutrustning som är avsedd för olika applikationer på sjukhus eller vårdinrättningar och monteras vanligtvis i sjukhussängar.

Med vågsystemet kan vårdgivaren följa patienternas viktutveckling utan att patienten lämnar sängen, vilket sparar tid för personalen och ger patienten ökad komfort.

LINAK® vågsystem för sjukvårdsapplikationer omfattar Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) och en enhet för viktavläsning. Endera display handkontroll HB100 eller flerfunktions pekskärm Attendant Control Touch (ACT). 

HB100
Display handkontroll HB100 är en handkontroll med viktavläsning och funktionen Out Of Bed (OOB). Den levereras med en 2,4 tum färgskärm och har ett intuitivt menysystem.

ACT
Attendant Control Touch är en fullutrustad pekskärm med viktavläsning. ACT har en pekskärm på 9,5 tum, samt styrning av ställdon och intelligenta funktioner.

QLCI2
Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) är själva hjärnan i systemet. Den ansluter och hanterar insignalerna från de fyra belastningscellerna och överför informationen till displayenheterna. QLCI2 har också gateway-funktion som möjliggör vårdanropstimer om patienten lämnar sängen.

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.