Nyheter den 21 november 2018

MEDICA ’18 – framtiden för sjukvården är trådlös

Flera nya idéer, produkter och lösningar presenterades i november på 2018 MEDICA-mässan i Düsseldorf, Tyskland. LINAK® fokuserade på övergången till trådlösa applikationer, IoT och nya kraftfulla ställdon.

På världens största event för sjukvårdspersonal och tillverkare av sjukvårdsutrustning och applikationer, presenterades än en gång nya idéer och ny inspiration inom vård och sjukvård.

För LINAK bidrog mässan till flera bra diskussioner och värdefulla åsikter från kunder, återförsäljare och besökare i allmänhet. Den gav oss också möjligheten att visa hur leverantörer av sjukvårdsapplikationer kan utnyttja en värld som är på väg mot mer avancerade och kraftfulla rörelser samt omfattande dataanvändning.

Vi på LINAK vill tacka alla som besökte vår monter på MEDICA’18 och gav oss värdefull input för att fortsätta utveckla rörelselösningar som du kan utvecklas med.
 
Om du vill ha mer information om – eller kanske en fullständig presentation av – de produkter och lösningar som visades på årets mässa är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor. Vi är redo att fortsätta diskussionerna eller svara på nya frågor. 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.