Kontakta oss här
Nyheter den 5 november 2018

Lansering av handkontroll HC05 med svart gummerad yta

LINAK utökar sortimentet av handkontroller till komfortmöbler med en ny version av den populära handkontrollen HC05. Utöver den glansiga vita ytan som många kunder är bekant med kommer nu ett nytt alternativ med svart gummerad yta.

Ursprungligen utvecklades den till dubbelmotorn TD4 Standard, men den lilla och lätta handkontrollen HC05 har blivit ett populärt val till många olika typer av ställbara komfortsängar. Fram tills nu har den funnits med glansig vit yta. Nu har ett nytt alternativ lanserats, med både ny färg och ny yta. Det nya alternativet bidrar till att bredda dina designmöjligheter.

Den nya versionen finns med svart gummerad yta. Den mörka färgen ger inte bara ett exklusivare utseende, den hjälper även till att framhäva ikonerna på knapparna. Den gummerade ytan ger HC05 en tåligare yta som även bidrar till bra grepp om handkontrollen.

Den välkända glansiga vita beläggningen på HC05 är fortfarande standardfärgen – Med den svarta gummerade ytan finns nu två alternativ. 

Den lilla Bluetooth® kontrollen för basicsystem
HC05 fungerar med flera olika system. Oavsett om du väljer att designa en säng med dubbelmotorsystem TD4 eller om du föredrar singelställdon baserade på styrenhet CBH Advanced med Bluetooth® adapter så kan HC05 vara den perfekta trådlösa kontrollenheten. 

Levereras med batterier med lång livslängd och är mycket enkel att ansluta via Bluetooth®, parkoppling för att styra ryggstöd eller benstöd samt simultandrift. HC05 har även en knapp för funktionen Under Bed Light – som ger bra belysning och hjälper dig att hitta i mörker.

Få mer information om HC05 trådlös handkontroll
 
Om du vill veta mer om LINAK® handkontroll HC05, TD4 dubbelmotorsystem eller någon annan LINAK funktion till komfortmöbler är du alltid välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.