Kontakta oss här
Nyheter den 11 juli 2018

Elegant design, litet och robust. Detta är det nya inlineställdonet LA20

Med dess slimmade och kompakta design är nya LA20 ett litet ställdon som är lämpligt för många olika sjukvårdsapplikationer.

LA20 inlineställdon
Det nya LINAK ställdonet LA20, är ett litet inlineställdon som är designat för att klara tuffa förhållanden inom sjukvårdssektorn, där moderna vårdapplikationer kräver rörliga lösningar i en snygg design, och med ett begränsat utrymme. LA20 har hög lyftkapacitet med tryck på upp till 2 500 N, vilket är relativt mycket för ett inlineställdon i den här storleken, och LA20 är synonymt med effektivitet och okomplicerad prestanda. Detta ställdon klarar trenden med tyngre patienter och ökat fokus på ergonomi i arbetsmiljön. 

LA20 kan enkelt monteras i alla applikationer eftersom den slimmade och smidiga designen gör LA20 kompatibel med ett stort utbud av sjukvårdsapplikationer där utrymmet antingen är begränsat eller där storleken har stor betydelse. Ställdonet är utrustat med utbytbar kabel för enkel montering och ersättning av kabeln.  

LA20 är ett kraftfullt och pålitligt inlineställdon med feedback-signaler för exakt positionering och elektriska ändstopp som säkerställer stabil och tillförlitlig prestanda, lång livslängd och som sätter säkerheten främst för både OEM, sjukvårdspersonalen och patienten.

Om du vill veta mer om LA20 eller någon av LINAK produkterna för sjukvårdsapplikationer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor
 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.