Nyheter den 8 maj 2018

Software Development Kit ger dig möjlighet att skräddarsy din egen sängapp

Det nya LINAK Software Development Kit (SDK) gör det enklare att skapa unika appar till komfortsängar.

LINAK har lanserat ett Software Development Kit (SDK) som gör det möjligt för t.ex. tillverkare av justerbara komfortsängar att designa en app så att den återspeglar de ställdon från LINAK som används i sängapplikationen. SDK har designats och testats för att uppfylla de höga kvalitetskrav som LINAK ställer på sina digitala funktioner. 

Redan idag är det möjligt att anpassa LINAK Bed Control Apps för smartphones. Nu kan du göra ännu mer! Med SDK kan du utveckla en egen app, lägga till funktioner i appen Bed Control, ändra funktioner, skapa egen layout och mycket annat. Allt du behöver är en bra idé och en apputvecklare som kan använda verktyget – LINAK levererar baskitet.

Skapa skräddarsydda appar till era sängar
Nästan alla människor över hela världen använder idag appar i sina smartphones. LINAK har mångårig erfarenhet av att utveckla appar och att arbeta med trådlös Bluetooth® teknik för justering av ställbara komfortsängar.

SDK tar detta ett steg längre. SDK hjälper dig att komma igång med utvecklingen av en egen app och säkerställer bästa genomförande och kommunikation mellan LINAK Bluetooth® adapter, eller dubbelmotorer med Bluetooth® teknik, och själva appen. Med LINAK SDK som utgångspunkt och en apputvecklare, kan du nu skräddarsy era kunders upplevelser. 

LINAK hjälper till att snabbt få igång er unika app
LINAK Software Development Kit är ett mjukvarupaket som innehåller en installationsfil med kommandobibliotek för att kommunicera med LINAK ställdonssystem i komfortsängar. Dessutom ingår ett dokumentationspaket för apputvecklaren som ska hjälpa till att förverkliga era idéer. Innehåller användarguide och referensbibliotek.

Vi har gjort det enkelt för dig att sticka ut, och självklart är LINAK Software Development Kit kompatibelt med både Apple iOS och Google Android. 

Om du vill veta mer om de olika digitala produkterna som LINAK erbjuder, däribland SDK, eller vill prata med oss om dina idéer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor


Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.