Nyheter den 25 april 2018

Fler unika möjligheter med Bed Control App

En ny uppdatering av Bed Control App innebär nya möjligheter att justera nacke, fotdel och massagefunktion. En guide visar användaren hur man enkelt konfigurerar appen med några enkla steg.

Uppdateringen innebär att det inte bara är enkelt att konfigurera och para en komfortsäng utrustad med LINAK motorer, med en smartphone eller en iPad, det är också möjligt att justera nacke och fötter med din mobila enhet. Med uppdateringen av LINAK Bed Control App förvandlas din mobilenhet till en fullt fungerande handkontroll med allt från minnesfunktion, belysning under sängen, massagefunktion och upp till fyra justeringar. Med andra ord är uppdateringen lämplig för både enkla och avancerade ställdonssystem i komfortsängar utrustade med Bluetooth®.

Uppnå en perfekt position med en smartphone
Genom att komplettera med ett tredje eller fjärde ställdon till komfortsängen kan du inte bara använda din smartenhet för att justera rygg- och bendel, men också fötter och nacke. Appen speglar nu detta och möjliggör för användarna att anpassa minnespositionerna ännu bättre.

Enkel guide med intuitiv interaktion
När du går in på Bed Control App första gången så hjälper en mycket enkel och intuitiv guide användaren genom parningen såväl som konfiguration av appen för justering av den ställbara sängen - genom några enkla steg så är appen klar för användning.

Guiden frågar hur många ställdon som finns i sängen och om den är utrustad med massagefunktion. När inställningen är klar, så kommer appen bara att visa de nödvändiga funktionerna. Det är alltid möjligt att ändra inställningarna senare, om det skulle behövas.

Om sängen är utrustad med massage kan användaren lägga sig tillrätta, öppna massagemenyn och ställa in intensitet och massageprogram efter eget önskemål.

Bed Control App produktsida
 

Kundanpassning av Bed Control App

Gör LINAK Bed Control App till din egen app!
Få ditt företagsnamn i app stores och en app som visar ditt varumärke. Det är nu möjligt att anpassa Bed Control App efter din företagsidentitet och ditt varumärke med din logotype, färger och länkar.

Få mer information om alla anpassningar och möjligheter här. 

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.