Nyheter den 20 april 2018

Två nya styrenheter kompletterar CO-serien

Genom lanseringen av CO41 och CO71 expanderar LINAK utbudet av styrenheter och kompletterar den befintliga CO61. Nu blir det ännu enklare för dig som OEM att välja rätt styrenhet med rätt kombination av funktioner — en produktserie med stora möjligheter.

Styrenheterna lanseras med vår nya standard IPX6 Washable DURA™, vilket innebär att produkterna är vattensäkra och kan rengöras i maskin betydligt fler cykler än vad rådande normer föreskriver.

Effekt, många valmöjligheter och enkel att montera
CO61 och CO41 är fyrkanaliga styrenheter med OpenBus™ som har intuitiv kabelhantering designad för programmerbara ställdonssystem, som erbjuder flera enkla monteringsalternativ.
CO41 är utrustad med 120 W SMPS, medan CO61 är utrustad med 200 W SMPS, vilket gör att båda styrenheterna passar många olika sjukhus- och vårdapplikationer. 
CO71 har 350 W SMPS och Bluetooth®, redo för drift med CO-Link™. Genom att ansluta ytterligare en styrenhet och på så sätt få dubbelt så många kanaler får man ytterligare kraft, som man kan manövrera med en handkontroll. 

Perfekt för analoga lösningar
I styrenhetsplattformen ingår också CA30 och CA40 – även dessa med IPX6 Washable DURA™, kortslutningsskydd, och innovativ kabelhantering, samt universal spänningsmatning. Enheterna är kompakta och lätta och erbjuder många olika monteringsalternativ.

Med styrenheternas smarta fästanordning kan enheten enkelt monteras i olika riktningar och alla styrenheter i den nya serien kan utrustas med batteribackup om så skulle behövas. Viktigast av allt, alla dessa funktioner i kombination är numera standard hos LINAK.

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.