Nyheter den 7 mars 2018

Justera ditt kontorsbord med Desk Control App för smartphones

LINAK Desk Control™ App gör det möjligt att höja och sänka kontorsbord med en smartphone. Appen synkroniserar med bordspanelen och låter användaren spara sina favoritpositioner för att sitta/stå och använda den integrerade påminnelsefunktionen.

Är du redo för den digitala övergången? Anslut din smartphone till ditt kontorsbord genom att använda LINAK Desk Control™ app. Utforska en mängd funktioner och bli motiverad att få ut det mesta av ditt sitta/stå bord. 

Appar på våra mobila enheter underlättar det dagliga arbetet. För den moderna kontorsarbetaren har vi skapat Desk Control App för Android- och iOS-enheter. Appen anpassar användarens personliga inställningar (t ex favorithöjden på bordet) och möjliggör för användaren att röra sig fritt mellan olika kontorsbord med appkompatibla LINAK system. Med en smartphone, kan användaren ha med sig sina personliga inställningar och justera bordet till sin favorithöjd etc.

Anslut din smartphone till ditt bord via Bluetooth 
Bluetooth® Wireless Technology är den bro som ansluter Desk Control App på användarens mobilenhet med kontorsbordet. Beroende av kontorsbordet ansluter användaren antingen till bordspanelen (t.ex. vår avancerade DPG bordspanelserie med integrerad Bluetooth) eller till LINAK CBD6S styrenhet med en LINAK Bluetooth Adapter

För att börja använda en smartphone för justering av ett kontorsbord, behöver användaren göra enligt följande:

  1. Ladda ned Desk Control App i App Store eller Google play utan kostnad
  2. Aktivera Bluetooths på smartphonen
  3. Öppna Desk Control App
  4. Anslut till bordet

Desk control app
Minnesposition för sitta/stå och påminnelsefunktion
Naturligtvis kan användaren höja och sänka sitt bord med Desk Control appen. Dessutom kan han definiera och spara sina favoritpositioner för att sitta/stå och använda påminnelsefunktionen som finns i appen. Den påminner användaren om att stå upp och ändra position när han arbetar vid kontorsbordet – han kan välja sina egna intervall eller använda de fördefinierade intervallen. Appen synkroniserar minnespositionerna som har sparats i bordspanelen och omvänt.
 

Automatiserad enhet för DPG Desk Panel användare
Om man har installerat fullversionen av en avancerad DPG bordspanelmodell är det möjligt att aktivera den automatiska drivfunktionen som gör det ännu enklare att justera höjden på det höj-och sänkbara bordet. Ett dubbelklick uppåt eller nedåt på DPG gör att bordet flyttas till önskad höjd. En enkel beröring på smartphoneskärmen gör detsamma – one-touch-go!

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.