Nyheter den 18 januari 2018

Ny lyftpelare DL19 för arbetsstationer med 1 200 N tryckande i en smidig design

LINAK presenterar en kraftfull lyftpelare som klarar att trycka 1 200 N. Denna version av DL19 är perfekt för starka arbetsstationer där även designen står i fokus.

Med den nya lyftpelaren DESKLIFT™ DL19 i en 1,200N version, har vi utökat vår produktflora av lyftpelare för industriella arbetsstationer. Utforska friheten i att designa ergonomiska arbetsstationer som förbättrar arbetsmiljön inom produktion och logistik.

Ergonomi kan vara avgörande när det kommer till förbättringar av olika produktionsmiljöer inom industrin. När flera personer delar samma arbetsplats och tunga föremål måste hanteras gör höj- och sänkbara arbetsstationer det enkelt att säkerställa optimal ergonomisk arbetsposition för var och en. 

Kort sagt, att säkerställa en optimal arbetsposition för arbetstagare förbättrar inte bara ergonomin, utan förbättrar också arbetsförhållandena och minskar sjukfrånvaron. 

Utforska vår omfattande portfolio av lyftpelare med hög lyftkapacitet
Vi har nu utökat vår portfolio av lyftpelare för arbetsbord med extra tung belastning. Nu erbjuder vi den nyligen lanserade 3-delade lyftpelaren DL19 i en utökad 1 200 N-version. Den har ett motorhus och en smäcker kvadratisk design med osynliga glidkuddar, som erbjuder smarta designmöjligheter för olika arbetsstationer. 

Utöver vår nya DL19 1 200 N-version kan du även välja vår klassiska lyftpelare DL1A med kulstyrning, inlinepelaren DL2 för hög belastning eller pelaren med motorhus DL6 med rektangulär design för design av din arbetsstation.

Hög stabilitet, maximal hållbarhet
Alla LINAK lyftpelare har testats noga för att säkerställa maximal hållbarhet. De är mycket tillförlitliga och underhållsfria – även i svåra miljöer med hård belastning.

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.