Nyheter den 18 januari 2018

CBH är nu en familj av styrenheter för komfortmöbler

LINAK lanserade nyligen styrenheten CBH Advanced med tre kanaler. Detta innebär inte bara möjligheten att få en komfortsäng med tre ställdon - utan det skapar en mängd olika designmöjligheter.

Genom lanseringen av styrenheten CBH Advanced med tre kanaler är det möjligt att ansluta tre ställdon, vilket innebär tre möjliga justeringar för en komfortsäng. Det innebär att LINAK portfolio av styrenheter för komfortsängar nu kan erbjuda flera alternativ för justering av komfortsängar. Det kan till exempel vara en enkel design med två justeringar eller en säng med flera justeringar och tillbehör.

Tre versioner – något som passar alla
Familjen av styrenheter består nu av:

  • CBH Basic – För enkla sängsystem.
  • CBH Advanced: fyra kanaler – för avancerade sängar med massage eller andra tillbehör.
  • CBH Advanced: tre kanaler –  för sängar med tre möjliga justeringar och plats för enkla tillbehör.

Med andra ord, CBH serien innefattar både det enkla och det avancerade, vilket gör det enkelt för dig att designa olika modeller av komfortsängar.

CBH Basic för den enkla men starka lösningen
Med styrenhet CBH Basic är det möjligt med kostnadseffektiva och smidiga justeringar med låg ljudnivå och med två LINAK ställdon. Detta innebär sängar med justering av rygg- och bendel och en handkontroll med kabel.

Avancerad lösning med tre kanaler
För att kunna erbjuda en möjlighet med ett tredje ställdon i en singelstyrenhet, lanserade LINAK styrenheten CBH Advanced med tre kanaler. Denna lösning gör det möjligt att skapa avancerade komfortsängsystem med tillbehör som en LED Light Rail. Med RF eller en Bluetooth® Adapter kan du använda trådlösa handkontroller med minnesfunktioner.

Fullt anpassningpaket med flera funktioner
Om du behöver både ett avancerat system och flera extra funktioner, till exempel belysning under sängen eller en massagemotor är CBH Advanced med fyra kanaler lösningen. Denna styrenhet har två kanaler för ställdon och två för massagemotorer. Det är även möjligt att seriekoppla CBH Advanced för att skapa system med fyra justeringsmöjligheter: Rygg, ben, nacke, fot. CBH Advanced banar vägen för den ultimata komfortsängen.

Vilken?

CBH är nu en familj av styrenheter för komfortmöbler

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.