Nyheter den 10 januari 2018

BAJL Li-jon 4,50 Ah utökar LINAK batteriserie

Litiumjonbatteri-serien BAJL från LINAK lämpar sig utmärkt för en mängd olika justerbara vårdapplikationer, så som patientlyftar. BAJL Li-Ion 4,50 Ah ökar utbudet av optioner och garanterar en lösning för alla applikationer.

Antalet mobilitetsoptioner för justerbar vårdutrustning ökar med lanseringen av det nya batteriet - dubbelt så kraftfullt som befintliga BAJL Li-Ion 2,25 Ah.

Batteriserien BAJL från LINAK har utökats med en ny 4,50 Ah-version. Den nya strömkällan ger tillverkare av justerbara vårdapplikationer fler möjligheter när man vill skapa mobilitet i fasta applikationer, som till exempel en patientlyft.

LINAK® BAJL täcker ett stort utbud av uppladdningsbara litiumjonbatterier som alla klarar att leverera tillförlitligare prestanda än vanliga blysyrabatterier. 

De viktigaste egenskaperna hos batterierna BAJL inkluderar: stabil hastighet, låg vikt som gör dem lätta att hantera, en lång livslängd och naturligtvis det faktum att de är betydligt mer miljövänliga än deras motsvarigheter innehållandes blysyra.


Litiumjonbatterier hjälper till att optimera arbetsflöden och förbättra ergonomin för sjukvårdpersonal över hela världen. Om du vill veta mer om batteriserien BAJL är du välkommen att besöka BAJL produktsida eller läsa artikeln: ”BAJL – ett lågviktsbatteri med tillförlitlig och hög prestanda”.

Du är alltid välkommen att ställa specifika frågor till ditt lokala LINAK kontor

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.