Kontakta oss här
Nyheter den 27 november 2017

DL19 tillhör den växande familjen av lyftpelare med motorhus

LINAK elektrisk lyftpelare DL19 är en del av lyftpelarfamiljen med motorhus. Idealisk om du har en toppramdesign men vill variera designen på benen. Levereras med LINAK Kick & Click™ som tillval.

DL19 tillhör den växande familjen av lyftpelare med motorhus

Vår nya lyftpelare DL19 med motorhus, är det perfekta valet när man vill använda samma toppramskonstruktion men vill ha olika design på benen. 

Sedan augusti 2017 består LINAK-familjen avlyftpelare med motorhus av nio modeller. Det senaste tillskottet DESKLIFT™ DL19 har en kvadratisk design och ett motorhus, och adderar därmed fler valmöjligheter för kunder som designar och producerar kontorsbord. 

LINAK erbjuder redan ett av de mest omfattande produktprogrammen av motorhuspelare på marknaden. Dessa inkluderar både 2-delade och 3-delade pelare med olika design - runda, rektangulära och nu med DL19 också kvadratiska. DL19 kommer som en stabil 3-delad pelare med osynliga glidkuddar. För att göra all tänkbar design möjlig, kan du till och med få upp och nedvända pelare.

Samma motorhusdesign och mått
För att garantera en enkel montering av kontorsbord, har motorhusen identiska mått i hela LINAK familjen av lyftpelare. Detta innebär att bordsproducenter som designar olika bord kan använda samma toppstativ, vilket innebär tidsbesparing och optimal logistiklösning. Det är detta vi kallar för Plug & Play™.

Minska monteringstiden med LINAK Kick & Click™
Hela serien med pelare med motorhus från LINAK är kompatibla med LINAK Kick & Click™ lösning. Med denna intelligenta monteringslösning går det mycket snabbare att montera ett bord. Det är bara att ‘kicka’ och ‘klicka’ samman systemet. 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.