Kontakta oss här
Nyheter den 3 november 2017

Möt framtiden på Agritechnica 2017

LINAK presenterar framtidens elektriska ställdonslösningar för tunga maskiner inom mobilt jordbruk. Exakt positionering med CAN-buss och proportionell styrning kan göra stor skillnad för smart lantbruk.

Möt framtiden på Agritechnica 2017

Effektivitet och automation är två viktiga områden när man utvecklar moderna jordbruksmaskiner. Applikationerna måste vara enkla och intuitiva att styra och alltid kunna leverera tillförlitliga precisionsrörelser.

Vid årets Agritechnica-mässa i Hannover, Tyskland, får du veta varför en avsevärd del av framtiden inom mobilt jordbruk är elektrisk. 

LINAK kommer att presentera framtiden för CAN-busställdon – den tekniska höjdpunkten av 40 års erfarenhet av att integrera elektrisk rörelse i tunga maskiner. Vi är särskilt stolta över att visa det helt nya linjära ställdonet LA33 som passar perfekt där det krävs mer kraft, men utrymmet är begränsat.

Kom och testa själv. LA33 kommer att finnas i LINAK ”Game Zone” tillsammans med vår nya proportionella styrning. 

Vi ser fram mot att träffa dig vid vår monter (B29, hall 17) mellan den 12 och 18 november.

Låt oss förbättra dina applikationer och ditt företag tillsammans! 

Integrate. Elevate. Advance. Together.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.