Kontakta oss här
Nyheter den 1 november 2017

Förstahandsupplevelse av framtiden för justerbarhet på MEDICA 2017

LINAK deltar än en gång på den internationella mässan, MEDICA, i Düsseldorf, Tyskland. Vi ser fram mot att visa besökarna framtiden inom kraftfull justering av sjukvårdsapplikationer och en helt ny nivå av tvättbarhet.

MEDICA 2017
Trenden inom modern hälsovårdsteknik går stadigt mot fler dataavläsningar, mer kraftfulla och komplexa systemlösningar för justerbara applikationer och ett fortsatt fokus på ergonomi och förbättrad hygien.

Under de senaste 30 åren har LINAK drivit på utvecklingen av avancerad och medicinskt godkända elektriska ställdonssystem för justerbar vårdutrustning. Som ett globalt erkänt företag har vi nu en omfattande produktportfölj som gör det möjligt för kunderna att skapa en mängd olika applikationer - från standardardiserade systeminstallationer till de mest avancerade.

Välkommen till oss på MEDICA
Under MEDICA 2017 ser vi fram emot att visa dig hur data tillhandahållen från LINAK kan ge vården ett mervärde, hur nya, kraftfulla, elektriska ställdon kan hjälpa till att möta utmaningarna i den växande trenden med kraftig övervikt och hur våra lösningar visar vägen vad gäller hygien och tvättbarhet.

Få en förstahandsupplevelse av framtiden för justerbarhet i vårdutrustning. Besök vår monter på MEDICA 2017 -(F11, hall 14) i Düsseldorf, Tyskland, den 13–16 november.

Vi ser fram mot att träffa dig där. Tillsammans kan vi förbättra livskvaliteten för många. 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.