Nyheter den 30 augusti 2017

VR-video: titta in i vår produktionsanläggning i Danmark

Få en förstahandstitt på vår DESKLINE produktion – upptäck vår nya 360-graders VR-rundtur på vårt huvudkontor i Danmark.

Här kan du titta på vår VR-video 

Välkommen till LINAK. Det är ett nöje för oss att ta dig med på en 360-graders VR-rundvandring i vår DESKLINE® produktionsanläggning på vårt huvudkontor i Danmark.

Ta en flygtur över vårt produktionsområde och ta dig sedan in i produktionsbyggnaden. Här kan du se hur vi producerar och monterar produkter i vår moderna anläggning - redo att bygga produkter av hög kvalitet för framtidens möbler.

Öppna arbetsområden och moderna produktionsanläggningar
Titta över våra axlar medan vi tillverkar och monterar vår produkter och ta dig en titt runt vårt produktionsområde. Titta på hur vi producerar och bygger våra egna spindel- och motordelar och upptäck hur moderna robotar är ett naturligt inslag i vår produktion.

I den här VR-videon kan du följa processen i vår DESKLINE-anläggning från produktion och montering, till leverans. Varje dag producerar och levererar vi en stor mängd produkter till kunder över hela världen.

Produktion i världsklass och ständig utveckling
På LINAK strävar vi efter att vara ett öppet och innovativt företag. Som världsledande aktör inom utveckling och tillverkning av elektriska linjära ställdonslösningar, med över 40 års erfarenhet fokuserar vi på LEAN produktion. Det innebär att vi gärna tar till oss av feedback, både på våra produkter och oss själva, som en självklar och värdefull del i vår kontinuerliga utveckling.

LINAK huvudkontor: en plats för samarbete kring funktionell design
Vårt huvudkontor i Danmark är byggt enligt vår filosofi att nyckeln till bra design är människor. Därför arbetar våra team i produktionen och administrationen nära varandra och skapar tillsammans produkter som förbättrar din tillvaro. Vi hoppas att vår VR-rundtur kommer att ge dig en god insikt i vem vi är och hur vi arbetar. Välkommen till LINAK.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.