Nyheter den 7 augusti 2017

Lansering av DL19 – kvadratisk design och enkel montering

Genom att ta med de bästa funktionerna från LINAK portfolion av lyftpelare, erbjuder nya DL19 jämna rörelser i en mycket elegant design samtidigt som den är mycket enkel att installera.

Den nya lyftpelaren DL19 adderar ytterligare ett kapitel till DESKLINE portfolion Den här gången fokuserar vi på en elektrisk motorhuspelare med en utsökt design, utan att kompromissa eller utesluta många viktiga funktioner som finns i moderna lyftpelare. Med DL19 får du:

  • En 70x70 mm elegant designad 3-stegspelare med motorhölje
  • Enkel monteringslösning med LINAK Kick & Click™
  • Tillvalsfunktioner som t.ex. LINAK PIEZO™ Anti-Collision™
Få en elegant design med adekvat slaglängd
DL19 är en trestegs lyftpelare med kvadratiska profiler och ett motorhölje. Med en slaglängd på 650 mm och ett inbyggnadsmått på 560 mm, möjliggörs stor designfrihet av kontorsbord och arbetsstationer. De osynliga glidkuddarna mellan profilerna är minimala vilket gör att DL19 har en mycket elegant design.

Halvera monteringstiden med Kick & Click
Genom att tillhöra LINAK familjen med motorhuspelare, passar DL19 perfekt med LINAK Kick & Click lösning. Med vår smarta monteringslösning, kan du enkelt montera ett bord på ett ögonblick - det är bara att kicka & klicka ihop systemet.

Lägg till LINAK PIEZO™ utan att kompromissa på monteringstiden
LINAK PIEZO tekniken kan enkelt adderas till DL19. Med vår antikollisionslösning, så känner pelaren automatiskt av om det finns ett hinder i vägen. LINAK PIEZO är en hårdvarubaserad lösning och kräver ingen extra monteringstid.

Mer information
För mer information om vår nya lyftpelare DL19 är du välkommen att gå in på DL19 produktsida eller kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.