Nyheter den 7 augusti 2017

Ännu fler alternativ med TD4 Advanced och CBH Advanced i kombination

Kombinationen av TD4 Advanced och CBH Advanced gör det möjligt med fler funktioner i designen av lyxiga komfortsängar.

TD4 Advanced gör det möjligt att skapa lyxig sängdesign full av smarta funktioner. Med TD4 Advanced dubbelmotor från LINAK får du så mycket mer: En elegant och slim design, en behaglig ljudnivå, hastighetskontroll, belysning under sängen, mekanisk nödsänkning och Bluetooth®, samt minnespositioner integrerade i en produkt. 
Men genom att lägga till CBH Advanced till TD4 Advanced är det möjligt att justera både ben- och ryggdelen individuellt, att skapa en multifunktionell komfortsäng. Genom att till exempel lägga till LA40 i sängdesignen är det möjligt att justera både fot- och nackparti individuellt och därmed skapa en flerfunktionssäng. Med CBH Advanced är det också möjligt att lägga till extrafunktioner som massage och belysning under sängen med LED Light Rail

Enkelt och kompakt system
När vi utvecklade TD4 Advanced, säkerställde vi att systemet skulle förbli enkelt och kompakt - även när du behöver avancerade system. Det är därför det endast behövs två skruvar för att montera CBH Advanced på sidan av TD4 Advanced. Det innebär även att du inte behöver montera CBH Advanced på sängramen – man skruvar helt enkelt fast den på höljet till TD4. 

Om du vill veta mer om de många tillvalen som TD4 Advanced erbjuder kan du besöka vår webbsida.TD4 Advanced CBH Advanced Massagemotor LA40 LED Light Rail

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.