Kontakta oss här
Nyheter den 14 juli 2017

Ny design på LINAK Bed Control app

LINAK förbättrade användarvänligheten hos Bed Control app och gav den ett modernare utseende, en ny app-ikon och gjorde användargränssnittet så intuitivt och enkelt som möjligt.

Ny design på LINAK Bed Control app

Användarvänlighet stod i fokus när Bed Control app skulle uppgraderas – både när det gällde design och funktionalitet. Den nya designen är användarvänlig, ljus och förenklad så att funktionerna framhävs. Appen känner inte bara igen produkten som är ansluten till den, det är även enklare att lagra och hitta sparade positioner i appen. Som om det inte var tillräckligt initieras appen genom att presentera en enkel guide om hur man parkopplar produkten till din telefon. 

Intelligent app – du behöver bara en
Nu är Bed Control app intelligent. Detta betyder att appen med automatik känner av vilken produkt den är ansluten till. Dessutom så stämmer grafiken i appen överens med den anslutna produkten Ett exempel är minnespositionerna: Om du ansluter till en TD4 Standard kommer appen att visa standard rygg- och benjustering, men den visar även fyra minnespositioner om du ansluter den till en TD4 Advanced.

Ny design på LINAK Bed Control app
 

Därför behöver vi bara en app numera. Tidigare så var du tvungen att hitta den rätta appen, och valet mellan en app med minne, eller en app utan minne. 

Onboardflöde
Som en ny funktion initieras appen genom att visa användaren uppstartsflödet för hur man initierar parkopplingsläget i produkten så att man kan parkoppla den med en telefon. Genom att följa några enkla steg på skärmen så kan användaren para mobilen med produkten och därefter justera sängen till önskad position 

Vad behöver jag göra? 
Oroa dig inte. Nästa gång dina kunder uppdaterar sin Bed Control Memory app kommer de automatiskt att få den uppdaterade versionen av appen. Utöver att uppdatera appen behöver inte kunderna göra något aktivt. 

Funktioner i Bed Control app

  • Justering av rygg- och bendel
  • Simultandrift
  • 4 minnespositioner - om det stöds av produkten
  • Tända/släcka belysningen under sängen
  • Sju språk (engelska, danska, koreanska, franska, tyska, spanska, italienska)
  • Kompatibel med Bluetooth® Adapter och TWINDRIVE® TD4

Vill du testa Bed Control app? Ladda ner den för både iOS och Android. 

Ny design ökar användbarheten för LINAK Bed Control app App Store Google Play


Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.