Nyheter den 1 juni 2017

Användarupplevelsen sätts i fokus när LINAK lanserar sin nya website

Ett tätt samarbete med kunderna har varit en del av LINAK DNA under många år. Detta gällde även arbetet med ombyggnaden av www.linak.com – företagets webbsida. Användbarhet och enklare onlineåtkomst till ställdonsteknikens värld har haft primärt fokus

Efter omfattande analyser, seminarier och användbarhetstester med kunder och andra intressenter har vi tagit fram en ny och annorlunda webbpresentation. Grundligt fokus på användarupplevelsen har varit den viktigaste drivkraften genom hela processen och det är minst tre saker som besökarna kommer att upptäcka är nya och/eller förbättrade när de besöker vår digitala värld:

  • Introduktion av termen ”Affärsområden”
  • Förbättrad sökmotor/-funktion
  • Uppdaterad enkel design

Användare som tidigare har besökt LINAK online kommer att märka att även företagets utseende har ändrats. Detta är för att stödja webbsidans förbättrade användbarheten. Vi hoppas att våra kunder kommer att tycka att det är mycket enklare att hitta och komma åt LINAK och våra produkter online.

”Affärsområden” – en ny navigationsnivå
Elektriska linjära ställdonssystem och lösningar används i många mycket mångsidiga applikationer – från kontorsbord till sjukhussängar, skördetröskor eller industrimaskiner. För att göra det enklare att navigera på sidan och hitta de många applikationerna har vi introducerat en uppsättning intuitiva affärsområden.

Få bättre sökresultat
Den nya och ombyggda webbsidan har även en förbättrad sökfunktion. Sökmotorn föreslår inte bara möjliga resultat när du skriver utan kategoriserar även träffarna så att du får en tydligare bild av de många sökresultaten.

Lättillgänglig design för ett lättillgängligt företag
Allt fler användare besöker webbsidor via mobila enheter. Därför justeras naturligtvis linak.com för optimal visning via de vanligaste plattformarna. Det innebär att LINAK onlineinnehåll är lika lättåtkomligt från surfplattan eller telefonen som från datorn.

Under 2017 kommer den nya websiten (arkitektur och visuell design) att lanseras över den digitala världen – med start med linak.com. Om du har några frågor eller kommentarer gällande detta är du välkommen att kontakta oss.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.