Kontakta oss här
Nyheter den 31 maj 2017

Lansering av LA33 – ett kraftdon i mellanklassen

Många tillverkare av justerbara applikationer som till exempel används inom lantbruket, mobilt jordbruk eller industriautomation känner till LINAK ställdon, till exempel LA14, LA25 och LA36. Nu kompletteras utbudet från LINAK med ett ställdon i mellanklassen.

Lansering av LA33 – ett mellanstort kraftpaket

LINAK har lanserat ett nytt kraftfullt ställdon. Det elektriska linjära ställdonet LA33. Det är ett mellanklassdon byggt på hela 35 års specialkunskap hos LINAK. LA33 ger en perfekt passform där små ställdon saknar kraften, eller där mycket kraftfulla ställdon helt enkelt är för stora.

Som tillverkare av maskiner för svåra miljöer kommer du säkert att känna igen funktionerna hos de robusta ställdonen från LINAK och förstå varför LA33 passar så perfekt.

Delar samma funktioner och tillval
LA33 har samma fördelaktiga funktioner som alla robusta ställdon från LINAK.
IC – Integrated Controller, sensorer för återkoppling, proportionell hastighetskontroll, exakt positionering via analog eller digital feedback, och många andra features kan ingå i din LA33-lösning.

Mer information om funktionerna finns på vår produktsida för LA33.

Grundligt testade precis som alla produkter från LINAK
Precis som alla andra LINAK-ställdon så är LA33 IP66/IP69K-godkänt, vilket gör att det till exempel tål hårda vattenstrålar och kan klara av tuffa miljöer.

Den här typen av hållbarhet i världsklass är bara möjlig genom ett gediget grundarbete, lång erfarenhet och rigorösa tester innan produkten lanseras. 

Om du har fler frågor om ställdon LA33 är du välkommen att kontakta oss.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.