Kontakta oss här
Nyheter den 23 maj 2017

LINAK DPG bordspaneler – ett nytt sätt att justera ditt kontorsbord

Vi lanserar fyra nya bordspaneler som är mycket mer än en ny familj med bordspaneler. Tillsammans med en app som finns tillgänglig för alla relevanta plattformar, är det en lösning som förändrar sättet som höj- och sänkbara kontorsbord används.

LINAK DPG bordspaneler – ett nytt sätt att justera ditt kontorsbord

Under en normal arbetsdag sitter vi ned alldeles för mycket och rör oss för lite. Detta är ett mycket vanligt beteende, men hur förändrar vi detta? Hur ska vi göra för att få som rutin att använda bordens höj- och sänkbara funktioner dagligen? Detta är en global utmaning som vi på LINAK har gjort vårt yttersta för att ta fram en lösning på – en lösning som ska göra att alla användare av höj- och sänkbara bord använder funktionerna på ett helt nytt sätt. 

Lösningen – En ny familj med innovativa bordspaneler 
Vi har gjort en grundlig forskning och konsulterat experter inom beteendedesign. Baserat på detta har vi utvecklat en lösning som gör att bordsanvändare kommer att använda sina höj- och sänkbara bord oftare och på ett helt nytt sätt.

DPG med påminnelseNamnet på lösningen är DPG – en ny familj av innovativa bordspaneler. Baserat på forskning vet vi att om vi ska använda ett höj- och sänkbart bord oftare, så är bordspanelen viktig och behöver vara:

  • Intuitiv
  • Motiverande (ge påminnelser till användaren)
  • Digital

DPG består av fyra bordspaneler från en enkel upp-/ner-panel till avancerade versioner med sofistikerade funktioner. Alla fyra DPG-bordspanelerna är intuitiva eftersom de styrs med tiltning i stället för knappar vilket innebär att du inte behöver titta när du höjer eller sänker bordet. Det kan inte bli mer intuitivt. 

Undersökningarna visar att om man blir påmind om att ställa sig upp under arbetsdagen så ökas användningen av bordet. Så påminnelserna är integrerade i tre av de fyra DPG-bordspanelerna antingen via lampa och/eller via meddelanden i appen. 

Slutligen innebär digital att en app finns tillgänglig för flera plattformar. Bluetooth®-tekniken är integrerad i tre av de fyra DPG-bordspanelerna. Anslut till appen Desk Control™ så öppnas en värld av möjligheter.

LINAK DPG bordspaneler – ett nytt sätt att justera ditt kontorsbord

Synkronisering mellan plattformar
Verkligen unik och innovativ, all data är naturligtvis synkroniserad mellan olika plattformar. Detta innebär att om du ändrar dina inställningar i till exempel appen på din smartphone, sker med automatik uppdateringar även i datorn och i själva bordspanelen.

DPG är mycket mer än bara en ny bordspanel – det är en plattform med oändliga möjligheter av olika funktioner, och designad med en imponerande mängd standardfunktioner. Detta kommer att förändra sättet att justera och använda ditt höj- och sänkbara kontorsbord.

Desk Control AppsEn enkel DPG1K Avancerade versioner av DPG med sofistikerade funktioner

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.