Nyheter den 15 maj 2017

LINAK använder VR på Interzum 2017

En extraordinär upplevelse väntar gästerna vid årets Interzum möbel- och designmässa i Köln, Tyskland. LINAK bjuder in gästerna på en virtuell rundtur genom sin världsledande produktion av ställdon för justerbara möbler.

Om du redan gör affärer med LINAK så vet du att vi konstant arbetar med att förbättra kvalitet, service och prestanda. Vi strävar efter att förbättra upplevelsen av att använda våra produkter - både för våra kunder som för våra slutanvändare - och vi vill visa dig på vilket sätt, närhelst vi kan.

Vid årets Interzum fair i Köln i Tyskland erbjuder vi dig en sådan förbättrad upplevelse. Utöver en lång lista med nya produkter, till exempel lyftpelaren DL19, bordspanelen DPG och dubbelmotorn TD4 kan du få en guidad rundtur genom vår produktionsanläggning ... i Danmark!

Kom och besök den runda mässmontern vid E019 D018 i hall 7.1, ta på VR-headsetet och gå med på rundturen.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.