Nyheter den 12 april 2017

Batterierna BA19 och BA21 ger dig större valfrihet

Genom lanseringen av batteri BA19 tillgodoser LINAK en begäran från kunderna, om en prisvärd batteribackup för styrenhetsplattformen.

Det är inte alla sjukhus- och vårdapplikationer som använder ställdon från LINAK och behöver kraften hos litiumjonbatteriet BA21. Det är därför LINAK utvecklade ”syster” batteriet BA19 – ett tillförlitligt och prisvärt alternativ. 

Båda batterierna har utvecklats för LINAK styrenhetsplattform (CB) och är avsedda för styrenheterna CA30, CA40 och CO61. Styrenhetsplattformen är kärnan i filosofin ”one world – one box” och gör det mycket enklare för dig som kund att skapa flera applikationer eller setups med en enda typ av styrenhet. 

BA19 och BA21 passar perfekt in i detta koncept. De är effektiva reservströmkällor och erbjuder samma enkla konsollösning, så de är enkla att montera på precis det sätt du vill. 

Båda batterierna överför information om laddstatus till styrenheten. Den inbyggda laddaren ser till att batterierna alltid laddas så fort de är anslutna till elnätet. Dessutom finns det stöd för styrenhetsplattformens smarta kabelhantering. 

Vad är skillnaden?
BA19 är ett blybatteri. Teknologin är välbeprövad och batteriet är i en slät design som är enkel att rengöra. BA21 är ett litiumjonbatteri. Det är extra hållbart och kraftfullare. Det har lång livslängd och är väldigt lätt – det väger endast 0,7 kg – vilket gör det perfekt för applikationer som krävs för drivning utanför elnätet under långa perioder, eller för ställdon som levererar snabbare och kraftfullare tryck.

Batterierna BA19 och BA21 ger dig fler möjligheter och de är till för att ge dig en "off the grid" lösning oavsett vilket behov du har. 
Om du vill ha mer information om BA19/BA21 eller hur din applikation kan dra fördel av detta är du välkommen att kontakta LINAK

När det gäller styrenhetsplattformen för sjukvården omfattas den av vårt mindset ”Care For Tomorrow Today TM  ”.

Care For Tomorrow Today

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.