Kontakta oss här
Nyheter den 11 april 2017

Öka komforten och effektiviteten med nya ACK3

I en värld som står inför enorma framtida utmaningar inom sjukvården med enorm minskning av vårdpersonalen och allt fler personer som behöver vård, är tid och effektivitet viktiga faktorer. Med detta i åtanke har vi utvecklat den nya Attendant Control Keypads (ACK3)!

Öka komforten och effektiviteten med nya ACK3

Dubbel sängkontroll för ökad frihet och effektivitet
ACK3 är en dubbel sängkontroll som består av en knappsats för både sjuksköterskan och patienten. Den är monterad på sjukhussängens sidoskenor. För patienten innebär detta ökad komfort och större frihet, då man kan kontrollera enklare sängfunktioner utan vårdgivarens hjälp. När patienten på så sätt blir mer självständig kan vårdgivarens tid och effektivitet optimeras.

Intuitiv kontroll med stora justeringsmöjligheter
Utöver att vara en tillförlitlig sängkontroll av hög kvalitet så erbjuder ACK3 styrning av upp till 15 knappar och 7 dioder på varje knappsats. Det ger sjuksköterskan full kontroll över alla sängfunktioner – inkluderat kritiska positioneringsfunktioner och korrekt sängposition vid nödfall som exempelvis hjärt- och lungräddning. 

ACK3 kännetecknas av en mycket intuitiv design för både patient och sjuksköterska, som kan anpassas för att passa just dina behov. Vidare kan kablarna döljas när knappsatsen är monterad i sidoskenorna på sängen, vilket gör lösningen lätt att rengöra och minskar risken för att sängen inte fungerar på grund av klämda kablar.

Om du vill ha mer information om ACK3 eller hur din applikation kan dra fördel av detta är du välkommen att kontakta LINAK.

ACK3 är en del av vårt mindset ”Care for Tomorrow Today™  ”.


Care For Tomorrow Today