Nyheter den 2 april 2019

Interzum 2019 - låt oss skapa "movement together"

Under temat ”movement together” bjuder LINAK in kunder, leverantörer och vänner till 2019 års Interzum i Köln, Tyskland. Kom och upplev det senaste inom ställdonsteknik för moderna höj- och sänkbara kontorsbord.

– we hereby invite you. Let us move together.

Att skapa attraktiva kontor och inspirerande arbetsmiljöer har blivit en allt viktigare del för att attrahera de bäst kvalificerade medarbetarna. Det medför att behovet av höj- och sänkbara bord har ökat kraftigt under det senaste årtiondet. Intuitiv design, smidiga och tysta rörelser samt digital integrering har blivit väldigt viktigt.

Vid den kommande mässan Interzum i Köln, Tyskland, kommer vi att presentera det senaste inom höj- och sänkbara system för professionella kontorsbord, och integrera nya funktioner i vårt omfattande produktutbud med lyftpelare, kontroller och digitala lösningar, för att ni ska kunna sticka ut från mängden.

Vi ser fram mot att träffa dig i vår monter (hall 7.1, monter E019) den 21–24 maj. Låt oss utbyta idéer och skapa framtidens rörelser tillsammans.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.