Nyheter den 2 april 2019

Interzum 2019 - Designad komfort med dig i åtanke

Under temat ”movement together” bjuder LINAK in kunder, leverantörer och vänner till 2019 års Interzum i Köln, Tyskland. Här kan du se vad vi tar med oss och vad våra besökare kan se fram emot att få uppleva.

– we hereby invite you. Let us move together.

Rörlighet får en allt viktigare roll i heminredning. Eleganta komfortmöbler, till exempel ställbara sängar, blir justerbara med specialdesignade elektriska ställdonslösningar.

LINAK® ställdonssystem har en mängd olika funktioner utöver jämn och tyst drift. Till exempel möjligheten till massage, belysning under sängen, styrning med appar till mobila enheter eller att använda minnesfunktionen för att spara favoritpositionerna. Allt smidigt integrerat i din enastående sängdesign för att säkerställa högsta möjliga komfort för användaren. 

På Interzum 2019 i Köln, Tyskland, kan du upptäcka, undersöka, kombinera, designa och skapa förstklassiga rörelser för dina komfortmöbler med hjälp av vår spjutspetsteknik. Vi kommer dessutom att visa hur digitalisering öppnar upp för fler sätt att kundanpassa, förbättra kontrollerna och slutligen fullända användarupplevelsen. 

Vi ser fram emot att få höra dina tankar och idéer och prata om hur vi kan skapa morgondagens komfort. Let us create movement together.

Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter (hall 7.1, monter E019) den 21-24 maj.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.