Nyheter den 30 april 2018

Med Software Development Kit kan du skräddarsy din egen bordsapp

Ett helt nytt LINAK Software Development Kit (SDK) har syftet att underlätta för kontorsbordstillverkarna att designa sin egen app med unika funktioner.

LINAK har lanserat ett Software Development Kit (SDK) som gör det möjligt för exempelvis tillverkare av kontorsbord att designa en app för LINAK-produkterna. SDK har designats och testats för att säkerställa de höga kvalitetsstandarderna från LINAK i digitala funktioner.

Det är redan möjligt att kundanpassa Desk Control™ appar för smartphones med LINAK Desk Control™. Nu kan du gå ett steg längre! Med SDK kan du utveckla din egen app, lägga till extra funktioner till lösningarna i Desk Control™, ändra funktioner och mycket mer. Allt du behöver är en bra idé – LINAK levererar grunderna.

Leverera skräddarsydda appar till era kontorsbord
Att använda smartphoneappar har blivit en del av vardagen för många människor i hela världen. LINAK har många års erfarenhet av att utveckla appar och att arbeta med Bluetooth® trådlös teknik för kontorsbordslösningar.

SDK går ett steg längre. Det hjälper dig att komma igång med apputvecklingen och säkerställer bästa praxis och kommunikation med olika LINAK adaptrar och Desk Panels med Bluetooth®-teknik.

Baserat på LINAK SDK kan du nu bygga din egen skräddarsydda upplevelse för era kunder.

Med Software Development Kit kan du skräddarsy din egen bordsapp
 

LINAK hjälper dig att komma igång med din unika app
LINAK Software Development Kit är ett softwarepaket som inkluderar en installationsfil med ett kommandobibliotek för att kommunicera med LINAK bordsprodukter. Den levereras med ett dokumentationspaket med en användarguide och ett referensbibliotek.

Vi har gjort det enkelt för er att skilja er från mängden och naturligtvis är LINAK Software Development Kit kompatibelt med både Apple iOS och Google Android. 

Undersök LINAK digitala lösningar för bord
Oavsett om du väljer Software Development Kit för att bygga en unik app eller om du väljer standard eller kundanpassad LINAK Desk Control App, så har LINAK lösningen. Se videon för att ta reda på mer om de tre digitala lösningarna.  

Om du behöver mer information om de olika digitala produkterna som LINAK erbjuder, däribland SDK, eller vill prata med oss om dina idéer är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.