Nyheter den 22 mars 2018

TD4+ ger bättre lyftkapacitet till komfortsängar

En variant av LINAK dubbelmotorsystem TD4 för komfortsängar har nu fått ett extra tillval. Med en lyftkapacitet på 6,000 N expanderar TD4+ TWINDRIVE® portfolion och möjliggör sängdesign med större och tyngre madrasser.

Dubbelmotorerna TD4 Standard och TD4 Advanced har fått ett par syskon. TD4+ Standard och TD4+ Advanced expanderar LINAK portfolion och gör det möjligt för dig att använda flaggskeppet dubbelmotorsystem i din sängdesign. 

“Marknaden förändras hela tiden och vi har erfarit en ökad efterfrågan på ett dubbelmotorsystem för stora komfortsängar med tunga madrasser. Det är därför vi erbjuder TD4+ med ökad lyftkapacitet samtidigt som de fina funktionerna som lanserades tillsammans med TD4-serien bibehålls”, säger Anne S. Møller, Product Manager, LINAK HOMELINE®.

TD4+ kommer med alla välkända TD4 features
Såväl TD4 Standard som TD4 Advanced har en lyftkapacitet på 4 500 N. Med TD4+ versionerna ökar lyftkraften till 6 000 N på ryggdelen, vilket möjliggör jämn justering av stora sängar med tunga madrasser.

Förutom detta, kommer inget annat att ändras när det gäller TD4. Plusversionen har alla de kända funktionerna, till exempel belysning under sängen och mekanisk nödsänkning. Som vanligt är TD4 PVC-Free™ och har LINAK ZERO™ tekniken som säkerställer låg standbyförbrukning. Tack vare den integrerade Bluetooth® tekniken i TD4 kan vi även erbjuda flera trådlösa handkontroller. Du kan även styra sängen med Bed Control App.

”TD4+ är lika enkel att montera, genom att man svetsar fast de universella fästena på sängramen och helt enkelt använder de två låslocken för att montera TD4”, säger Anne S. Møller. “TD4+ har alltså alla de fina funktioner som originalversionen av TD4, men utökar antalet alternativ du kan välja mellan.” 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.