Nyheter den 22 mars 2018

Gör Desk Control App till din egen app

Nu är det möjligt att få din egen logo, dina egna varumärkesfärger, och dina weblinks i LINAK Desk Control™ App, och därigenom branda ditt varumärke överallt där dina bord befinner sig.

LINAK har gjort det möjligt för dig att anpassa din Desk Control™ App för kontorsbord. Därmed är det möjligt för dig att länka direkt till företagets webbsida och skapa ännu mer varumärkesmedvetenhet. Med den nya möjligheten med anpassning av appen kan du:

  • inkludera din företagslogo
  • välj bakgrundsfärg för att matcha ditt varumärke
  • lägg till weblänkar för enkel åtkomst av produktinformation och supportmenyer

Totalt sett gör Desk Control app att användarens smartphone fungerar som en fysisk bordspanel med hjälp av Bluetooth® trådlös teknik. Användaren kan köra bordet upp och ner, spara upp till fyra favorithöjdpositioner, använda påminnelsefunktionen och aktivera den automatiska drivfunktionen (endast fullversioner)

Genom att skräddarsy designen på Desk Control™ App kan du eller dina kunder öka fokus på valda varumärken bland kunder och slutanvändare och göra det klart och tydligt vem som har designat det höj- och sänkbara bordet. 

Redo att komma igång?
Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att anpassa Desk Control App. Bara några få enkla steg och ditt varumärke är synligt för dina kunder.
Börja med att ringa din LINAK kontakt och förklara hur du vill att din app ska se ut.
Gör Desk Control App till din egen app
 

Din anpassade app är alltid uppdaterad
När vi uppdaterar eller lägger till nya funktioner i LINAK Desk Control App, får du också samma uppdateringar för din anpassade app. Det enda du behöver göra är att ladda upp appen till ditt personliga AppStore och Google Play konto – och du ökar din varumärkeskännedom och gör det enkelt för dina kunder att finna din app. 

Fler nyheter på väg
LINAK kommer att fortsätta stödja och utveckla Desk Control App, så håll ett öga på ditt nyhetsflöde eller prenumerera eller skräddarsy ditt eget flöde längst ner på den här sidan. Om du vill veta mer om Desk Control™ App i allmänhet följer du länkarna på den här sidan eller läs artikeln: ”Justera ditt kontorsbord med Desk Control App för smartphones”.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.