Nyheter den 23 februari 2018

LINAK introducerar ett basic OpenBus™ system för sjukhussängar

Byggt på CO41 och kontrollen ACOM erbjuder det nya ställdonssystemet från LINAK möjligheten att använda OpenBus™ i justerbara vårdapplikationer på ett enkelt och mer kostnadseffektivt sätt. Detta öppnar upp en värld av värdeskapande funktioner.

Lanseringen av kontrollenheten ACOM tillsammans med styrenheten CO41 banar vägen för ett grundläggande OpenBus™ ställdonssystem. Det bryter mot föreställningen att digital intelligens endast är till för  avancerade justeringslösningar.

LINAK introducerar ett basic OpenBus™ system och gör det enkelt att ta del av de grundläggande fördelarna med att gå över till digitala system.

Systemet består av två nya produkter: Attendant-kontrollpanelen ACOM och styrenheten CO41. Kombinerat med ett antal linjära ställdon, LA40, och handkontrollen HB70 utgör de en kostnadseffektiv lösning. De möter behovet av smidig rörelse, full kontroll med minnesfunktion som möjliggör enkel kontroll av personanpassade positioner, samt efterfrågan om förbättrad säkerhet för både användare och sjukhuspersonal.

Flexibilitet och tillförlitlighet är nyckelord för OpenBus™
Elektriska ställdonssystem med OpenBus™ ger användaren ökad komfort. Koordinerad rörelse av flera ställdon och möjligheten att spara personliga positioner säkerställer denna komfort. Det gör det också möjligt för användaren att själv anpassa sin säng och därigenom frigöra tid så att vårdpersonalen kan vara effektiv.

Samtidigt ökar OpenBus™ systemet säkerheten – inte bara när det gäller oavsiktlig rörelse – utan även vid nödfall där det krävs CPR. Med den krokmonterade kontrollen ACOM kan personalen även låsa funktioner och förhindra oavsiktlig rörelse. Allt med en intuitiv knappdesign.

Om du vill veta mer om fördelarna med att använda grundläggande ställdonslösningar med OpenBus™ är du välkommen att kontakta oss.ACOM

ACOM
Attendant kontrollenheten ACOM är det självklara valet om du vill ha enkel och intuitiv OpenBus™ styrning av din sjukhussäng eller hemvårdssäng. Det gör det möjligt för användaren att optimera komforten med en jämn och skonsam rörelse samtidigt som vårdpersonalen har kontroll över säkerheten. Läs mer om ACOM.

 

CO41

CO41
Styrenheten CO41 ingår i en familj av OpenBus™-styrenheter, vilket gör det möjligt för tillverkare av justerbar vårdutrustning att erbjuda en mängd olika kontroll-, rörelse-, service- och säkerhetsfunktioner. CO41 är perfekt för många tillverkare som vill uppgradera från ett analogt system till ett digitalt. Läs mer om CO41.

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.