Nyheter den 11 januari 2017

Batteriteknik ger större frihet

Batteriet BA001 gör många olika mobila applikationer mobila. Bli mobil. Bli inspirerad.

De finns överallt – strömsladdar och kablar. På jobbet, ser de till att du får strömförsörjning till ditt justerbara kontorsbord I hemmet, till höj- och sänkbara kök och matbord, eller kanske en justerbar vilfåtölj Tänk om vi skulle ta bort strömkablarna - och istället ge dig ett kraftfullt laddningsbart batteri förpackat i en diskret design. Med LINAK BA001 batteriet kan du få allt – mobilitet, flexibilitet och komfort – utan att kompromissa med designen.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.