Kontakta oss här

LINAK kärnvärden inkluderar öppenhet och ärlighet. Viljan att lyssna på och engagera sig i kunderna, varandra och allmänheten ligger oss varmt om hjärtat. 

För att nå så många av våra kunder, vänner och andra intressenter som möjligt är LINAK aktiva på ett antal online-plattformar.

Nedan finns en lista över sociala medianätverk där du kan nå LINAK – lokalt och globalt.

Delta i konversationen – dela med dig av dina idéer.

LINAK Group på sociala medier

 

LinkedIn

Företagsnyheter från LINAK Headquarters, däribland lediga tjänster, större produktlanseringar och mässaktiviteter. LinkedIn är även platsen där man diskuterar teknologitrender och sociala studier om demografiska utvecklingar och saker som hälsa och förbättrad ergonomi.

 

YouTube

Ett bibliotek med filmer från LINAK förklarar hur våra produkter används, aktuella globala ergonomitrender och justerbara applikationer, samt personalprofiler.

 

Facebook

Få uppdateringar om day-to-day aktiviteterna på LINAK Headquarters i Guderup i Danmark. Perfekt för dem som har ett lokalt eller regionalt intresse.

 

Instagram

Bilder och foton från LINAK som visar exempel på underbara och ofta extremt väldesignade applikationer som använder LINAK ställdon och lyftpelare för att kontrollera justeringen.

 
 

LINAK dotterbolag på sociala media

 

Australien

 

Belgien och Nederländerna

 

Kina

 

Danmark

 

Finland

 

Frankrike

 

Tyskland

 

Irland och Storbritannien

 

Italien

 

Korea

 

Norge

 

Nya Zealand

 

Polen

 

Ryssland

 

Sverige

 

Turkiet

 

USA

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.