Kontakta oss här
Podcast den 26 april 2021

Färgernas kraft inom design: Hur trendernas inverkan förändrar framtiden

Vår värd Gabe Duverge samtalar med Kerry Rowe, färg, material och finishdesigner, samt ägare till Kerry Rowe Design, om vilken unik påverkan färger har i vår vardag, både på arbetsplatsen och fritiden. Kerry Rowe ger en insikt i färgernas psykologi och hur de senaste färgtrenderna påverkar designen under kommande år.

Kerry Rowe, färg, material och finishdesigner är gäst i LINAK podcast om Färgernas styrka inom design

Du måste godkänna cookies för att kunna visa detta innehåll

Klicka här för att ändra dina inställningar för cookies. Visa via SoundCloud

Videoinspelning

Podcast: Färgernas kraft inom design från LINAKVimeo.

 
 

Kerry Rowe, färg, material och finishdesigner, samt ägare till Kerry Rowe Design.

Om Kerry Rowe

Kerrys 25 åriga karriär är full av färgnyanser, material och ytbehandlingar, från filosofi och uppfattning till design och tillverkning. Kerry hjälper sina kunder att ta fram CMF-strategier som uppfyller deras skiftande och individuella behov. Hennes omfattande branscherfarenhet omfattar färgpalett-idé, textilstyling, trendprognoser, utställningsdesigninriktning, samt produkt- och projektledning. Kerry är av naturen nyfiken, uppmärksam och skarpsynt, hon är kunnig i att balansera affärsbehov med kulturellt relevant estetik.

 
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta