Kontakta oss här

Entusiasm och individuell effektivitet

Vårt företag förlitar sig på entusiastiska medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att göra skillnad för våra kunder, för företaget och för sig själv.

Detta inkluderar även effektivitet genom att använda LEAN i så många som möjligt av våra dagliga arbetsprocesser.

 
Jørgen Sobol, VD, LINAK Schweiz.

Efter många år på huvudkontoret i Danmark flyttade jag till Schweiz där jag tillträdde som VD. Det var fantastiskt att komma till ett LINAK dotterbolag och känna hur våra värderingar lever där också. Det får inte tas för givet att väcka liv i värderingarna – de måste naturligtvis tas om hand och det krävs insatser för att hålla dem vid liv.

Vi använder flera system och verktyg runt om i världen och de utgör en stor del av vår grund, det är i själva verket en del av vårt DNA att arbeta konstant. Jag upplever att det finns entusiasm bland våra medarbetare. De ger hela tiden input på hur vi kan göra saker ännu bättre och hjälpa varandra att bli bättre – det handlar om ”best practice” och ständig förbättring.

Jørgen Sobol, VD, LINAK Schweiz.
 
 

3D-utskrift

En magkänsla kan leda till värdefulla resurser som gynnar vardagen för många medarbetares på LINAK A/S - detta är bara ett exempel.. Jakob Svennesen hade en idé att interna 3D-skrivare skulle vara ett sätt att uppnå ökad smidighet, flexibilitet och nöjda medarbetare. Tanken bakom magkänslan var att begränsa utskriftsprocessen, så istället för att använda underleverantörer för utskriftsuppdrag kunde vi skriva ut internt med vår egen 3D-skrivare.

Läs mer

Jakob Svennesen, Corporate Director, EP Mechanics, LINAK A/S
 
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta